Úgy tűnik, még nem ért véget a hírtévések felmondási hulláma. A Célpont stábja is távozott, de előtte videóüzenetben, szánkóval szóltak be Simicskának – írja a 444.hu.

A Hír TV Célpont stábja testületileg mondott fel. Losonczi Kata, Kunfalvi Nóra, Bohár Dániel és Kisberk Szabolcs feltehetően így kívánta jelezni, hogy a miniszterelnök mellé álltak a Simicska-Orbán háborúban.

Állítólag egyikük azt is elmondta, hogy továbbra is közösen szeretnének dolgozni. Viszont nem háborúzni akarnak, hanem oknyomozni.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én azt gondoltam, ma már ciki nyíltan kiállni orbán mellett. Ez a színjáték nevetséges és ostoba. Aki ma nem érti és érzi a hazug korrupciót, sőt védelmezi, az olyan buta és olyan káros az országnak, amire nehéz szavakat találni. És ezt annyira nem érezni, hogy még ki is állnak... pfff
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Aki Én: Az ország az olyanok miatt megy tönkre egyszer, mint amilyen te is vagy. Érdekből? El vagy te tévedve. Ostoba az meg te vagy, vagy inkább liberális gondolkodású, persze a kettő egy és ugyanaz.
szandokan
@Knapp75: Veled akkor sem akarnék beszélni, ha az utolsó ember lennél a földön. Hiába próbálod az ellenségeskedést szítani mindenáron. A Fidesz párti emberek azért nem jönnek erre az oldalra (meg még sok másikra sem), mert nem akarnak belemenni felesleges anyázásokba, majd akkor lépnek, amikor kell. Én már belefolytam, így alakult, de sokkal kevesebbet kínlódom itt veletek az utóbbi időben. Nincs sok értelme.
Aki Én
@szandokan: 00:05 Ez óriási!
,,mert nem akarnak belemenni felesleges anyázásokba"
Nézz már szét fideszes oldalakon ember. Ha valaki azt teszi ott, amit te itt, azt kibelezik, megölik. Ehhez képest mi úgy bánunk itt veled, mint egy sérült emberrel. Becézgetünk, megnyugtatunk, próbálunk segíteni neked.
,,majd akkor lépnek, amikor kell."
Hát ez meg pont úgy hangzik, mint egy fenyegetés. Csak azt felejted el már megint, hogy egy egyre fogyó kisebbség vagytok ebben az eredetileg szép hazában.
Döbbenetes, mikor valaki ennyire nem érti a szeme előtt történő dolgokat.
Knapp75
@szandokan: Azért nem jönnek ilyen oldalakra, mert nincs meg az a védettség, mint a kormánypárti lakájmédiában a politikusoknak: itt szembesítik őket a tényekkel és a hazugságokkal, nem elég a kormányszóvivő vagy Orbán üres lózungjait puffogtatni.

Hja és a többségetek vitaképtelen! Tőled is vagy egy tucatszor kellett megkérdeznem ugyanazt (emlékszel, ugye?), mert konkrétan válaszolni azt nem tudsz, csak mellébeszélni! Megértem, ha ezek után nem akarsz velem kommunikálni.

És ha nem vennéd észre, akkor "fidesz-párti" emberek is szívesen mennek olyan oldalakra, ahol anyázhatnak (legjobban egymás között érzik jól magukat, ahol nyugodtan szidhatnak másokat és erősíthetik egymást), hát miért mennének oda, ahol majmot csinálnak belőlük?!
Bár ezt nem mindenki veszi észre, itt van pl. verőce kolléga, aki olvasta egy fideszes észosztón, hogy mennyire jó a Fidesznek a kétharmad elvesztése, azóta ezen pörög ahelyett, hogy használná az agyát...

Beszélhetsz itt mások ostobaságáról, de amíg neked és az elvakult "Fidesz-pártiaknak" ez egy szerelem, amihez minden áron, ész nélkül ragaszkodtok és meg sem tudjátok indokolni, hogy miért, addig nem leszel túl meggyőző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.