Aggódó ügyfelek szerették volna visszakapni pénzüket, miután a Nemzeti Bank felfüggesztette a DRB bank mind a 112 pénzintézetének működését – derült ki az RTL Klub híradójából. Kedd óta 1 millió forintban korlátozzák a betétek kifizetését is. Az intézkedések mintegy 100 ezer embert érintenek. Emiatt  rendőrök és polgárőrök voltak kénytelenek védeni a bankfiókokat.

A DRB fiókokban ma egyáltalán nem lehetett pénzt felvenni, mert az MNB bankszünnapot rendelt el. Így a pénzautomaták működése is szünetelt. A probléma nemcsak a magánszemélyeket érinti, például a siklósi önkormányzatnak is 170 milliója ragadt a bankban.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Egyszer már volt ilyen anno, Postabank. Valaki/valakik ebből is jól fognak profitálni, a többi meg futhat a pénze után.
Feraj49
Aztán miért ? Nem azért fizetem az adókat,hogy bűnözőket védjenek ! Időnként a kínai törvényeket is lehetne Mo.-on alkalmazni,Mert ott már kivégezték volna őket. Majd az ügyvédek megmentik őket.
mariaberta
Na ezt jól kiagyalták, képzelem mennyi ellopott pénz landolt ennél a brókerháznál.
Most felvehetik a nyereséget.
Nem sajnálom őket, ugyan olyan jól fogunk szórakozni, mint a Kulcsár-ügyben.Az is tart már néhány éve, és mivel bizonyára nagy halakról van szó, nem is fogunk tudni erről sem semmit. Legalább is egyelőre. Titkosítják 120 évre. Hajrá magyaros igazságszolgáltatás, ami csak akkor működik, amikor egy hólyag elemel egy rúd szalámit.
Desischado
Egyszer már volt ilyen anno, Postabank. Valaki/valakik ebből is jól fognak profitálni, a többi meg futhat a pénze után.
mariaberta
Aprópopó! Csak ismételni tudom, legbiztosabb hely a dunyhacihha./Ha létezik még ilyen ágynemű féleség./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.