A mai napig nem államvizsgázott, tehát nincs diplomája Tarlós István egyik helyettesének, a humán területért felelős Szalay-Bobrovniczky Alexandrának a fővárosi önkormányzat weboldalán közzétett információ szerint. A korábban fideszes fővárosi képviselőként dolgozott politikus férje Szala-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég elnökhelyettese.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@papa.49: Bizony nem a végzettsége vagy az azzal kapcsolatos hazugsága a lényeg. Az érthetetlen számomra, hogy a magukat tisztességesnek tartó jobboldaliak hogy tudják szó nélkül elfogadni, hogy Orbán tanácsadója képes volt két nála jóval idősebb embert az utcán megverni. Így el lehet képzelni, emberileg mennyire elfogadhatatlan tanácsokat ad Orbánnak.
papa.49
@human: Látod pont erre gondoltam, ilyen ,,ember,, mit keres ott azon a poszton...
human
@papa.49: Sokat "kereshet" ahogy láthatjuk.
Jópáran már elhagyták a fidesz kormányt, mert már nem bírta a gyomruk a sok hazugságot és lopást amit láttak. Akkor ugye marad a férgese és jobbakat már nem is tudnak találni maguknak.
papa.49
@human: Írtad sokan ,,elhagyták a fütyisz kormányt,, sajnos nem elegen, de tudom ez csak ábránd hogy mindenki ott hagyja a zsírosbödönt, és szegényen éljen, de becsületesen...
Hellcat
@human: Habonynak nem valami szobrász végzettsége van? Elég sokra vitte vele...a másik meg a gázszerelő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.