Az RTL Klub Házon kívül című műsora próbálta utolérni Zsiga Marcellt. A riporter igazán kitartó volt: három különböző nap is keresték új munkahelyén, a Szerencsejáték Zrt. egyik leányvállalatánál. Ugyanis az egykori politikus itt lett vezető, amiért január óta havi 1,5 milliós fizetést kap.

Ám az RTL Klub próbálkozása nem járt sikerrel: volt, hogy a portás fel sem engedte őket az irodához.  Sőt, meg is fenyegette a stábot, hogy ha még egyszer bekapcsolja a kamerát, leszakítja annak az optikáját. Máskor sikerült rejtett kamerával feljutniuk, ám hiába kopogtattak a férfi ajtaján: ő nem volt ott, csak munkatársai, akik állításuk szerint nem tudtak felvilágosítást adni róla. Azzal is próbálkoztak, hogy az iroda központi telefonját hívták, ám itt is csak a kollégákkal tudtak beszélni, akik nem tudtak információval szolgálni arról, miért nem elérhető munkaidőben az egykori fideszes képviselő.

Eközben az RTL riportere többször hívta Zsiga Marcell mobiltelefonját is, de a férfi nem vette fel. Miskolctapolcai otthonánál is járt kétszer egy stáb, ám hiába csöngettek, nem nyitott ajtót senki, pedig láthatóan valaki otthon volt. Ellenben Zsiga Marcell egyik szomszédjával találkoztak, aki mobiltelefonján lekamerázta az RTL Klub stábját. Ám azt ő sem tudta megmondani, hol van Zsiga. Az RTL Klub írásban is próbálkozott interjút kérni Zsigával. Azt a választ kapták, erre nincsen lehetőség.

Az egykori fideszes országgyűlési képviselő akkor robbant be a köztudatba, mikor azt mondta, szerinte biztosan meg lehet élni a közmunkások béréből, ami 47 ezer forint. Később az is kiderült, hogy saját pénzügyei is zavarosak, például duplán vett fel költségtérítést, amit végül vissza kellett fizetnie150 ezer forintnyi büntetéssel egyetemben.

A Házon kívül teljes adása itt tekinthető meg, a Zsiga Marcellt érintő riport 9.55-től kezdődik.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Elképzelhető, hogy rossz helyen keresték. Nem lehet, hogy Marci Hevesen él...?:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Miért nem takarodik haza Erdélybe ez a koma???
Azért mert itt a semmit is túl jól megfizetik neki!!!
Aki Én
De most komolyan, ki ez a súlyos titkokat rejtő tekintetű személyiségzavaros ember? Ki q..a, hogy ott van ahol? Ez tényleg érthetetlen. Ha valaki elmondaná, biztos megérteném.
Toby
Csiga Marcellina hajléktalannak öltözve tarhál a Blahán, hogy bizonyítsa, 47 ezerből még házáig vezető aszfaltútra is fussa ! A többi utcabeli meg aszfaltozzon saját maga !
Desischado
Ez a zsiga marci egy megélhetési hulladék, egy aljas, mocsok fidesz nyalonc! Ez és a munka?! Azt sem tudja, hogy az mi?! Munkaidőben hol lopta a napot, és ezért a másfél milliós fizetést mire fel veszi fel?! Ennyire jól tud nyalni?!
gazdag dezső
Biztos vagyok benne,hogy ezekért jutott az ország ide ahol vagyunk !! Ezek a valóban akasztófára való emberek mikor kapják meg a megérdemelt jutalmukat.Életfogytiglani kényszermunka is kevés lenne az ilyen mocsok embernek !!Emberek !!! Fel kellene már ébredni !!! Hova vezet ez ???
tivoli
Egyes kommentelők a pénzszerzést egyetlen módon tudják csak elképzelni, mint nyalás, szopás. A családi vállalkozás lehetősége eszükbe se jut.. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.