Az exhírtévések azt mondják: nem azzal volt a problémájuk, hogy Orbánt kritizálták, hanem azzal, hogy ilyen stílusban. Állítólag azon is fennakadtak volna, ha az MSZP-s Tóbiás Józsefet illették volna ilyen jelzővel – mondták el a hir24.hu-nak.

A Célpontja vezetője, Kisberk Szabolcs szerint azért vártak eddig felmondásukkal, mert a műsor ezen a héten lett 10 éves, ezt még mindenképp ki akarták várni, más szándék nem vezette őket.

Kisberk elmondta, életében először kedden beszélt telefonon Simicska Lajossal, aki arról győzködte hosszan, ne álljon fel. De Kisberk azt mondta, ő nem akar résztvenni a háborúban, mert nem katonának jött, hanem újságírónak. Simicska ezt hallva azt mondta, a háborút ő fogja megnyerni, ő egy dzsungelharcos, Orbán pedig az, aminek már korábban is nevezte. Ezután Kisberk és Simicska arról állapodott meg, hogy másnap Kisberk stábértekezletet tart munkatársaival, elmondja, mi a tulajdonos kérése, majd tájékoztatja az üzletembert a csapat döntéséről. Ehhez képest Kisberket hajnali 1-kor újrahívta Simicska és azt mondta neki, hiába háromszor akkora a férfi, mint ő, megveri. Kisberk a teljes magyar médiát oda hívhatja, a kamerák előtt fogja szétverni.

Másnap reggel Csintalan Sándor hívta Kisberket azzal az üzenettel, hogy 10 perce van, hogy Simicskát a végső döntésével felhívja. A volt hírtévés visszahívta Simicskát, megmondta, hogy távozik. Ezt követően sorra felhívta kollégáit, akik egy emberként mondták, hogy vele tartanak. Ezután tették ki az ominózus videót. Ezt egyébként már pár nappal korábban elkészítették, de hogy ki segített nekik az elkészítésben, azt nem árulta el, nehogy bajba kerüljön az illető.

Csintalan a Népszavának azt nyilatkozta, hogy azért mondtak fel a célpontosok, mert zsarolták őket. Ám ezt Kisberk Szabolcs tagadta, szerinte senki nem presszionálta a csapatot, maguktól hozták meg a döntést. És hogy a jövőben valóban átigazol-e az MTVA-hoz a Célpont egykori stábja, arról így beszélt:

Mióta közzétettük a videót, több megkeresés, ajánlat is érkezett hozzánk, ezekről azonban még nem szeretnék beszélni. Egyelőre még nem döntöttünk.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ez elég gyenge duma. És most ezt mindenki elhiszi. Én meg sétáltam egyet a holdon, de el ne meséljétek senkinek!
mariaberta
Hát persze, ez nem is lehajlás, hanem meghajlás. Lényeges különbség.
Senara
Nem hajoltunk le Orbánnak ... nem tudom kihagyni és a térdelés ?
DR Eric CARTMEN
A Szentendrei útról átköltöznek a Kunigunda utcába a gerincbajnokok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.