Nem akarnak veszteségesen működni, ezért inkább átszervezésbe kezdett a Tesco. A cégen belül 150 embernek más beosztásban ajánlhatnak munkát, viszont 44 dolgozó állása áprilistól biztosan megszűnik. Attól tartok, hogy ez csak a kezdet – mondta Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere az Origónak. Szerinte egyértelműen az üzletláncokat érintő kedvezőtlen szabályozások miatt dönthetett a Tesco az átszervezés mellett.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
"Főként vezetőket küld el a Tesco"
Mert gondolom a pénztárosokat már elhajtotta korábban, vagy húznak el maguktól akik élelmesebbek, mert nagyobb eséllyel találnak munkát, mint amikor bekövetkezik a tömeges kirúgás a kereskedelemben.
Ezért van nyilván, hogy a Tescóban este hét után csak az önkiszolgáló pénztárak működnek, amit én nem használok, mert nem segítem a létszámleépítéseiket. Ráadásul a termék árában benne foglaltatik a pénztáros munkabére is. Ezért kedves Tescó búcsút mondok önöknek, a pontgyűjtésnek a vásárlói kártyának és a kész átverés műsoraiknak
Csizmás Kond
Mostanig kész haszon volt a nyereségmentes üzlet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.