Jelentkezett a Facebookon az az orvos, aki a szegedi kórházban bevezette a beteg gyerekek bevásárlókocsikban való szállítását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Mikor először szóba került ez a téma, akkor is azt mondtam, hogy ez a nyomor okozta kreativitás eredménye.
Nem az orvost kell elítélni érte, aki bevezette a rendszert, hanem OV-t és rendszerét, aki folyamatosan lopja az egészségügy pénzét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@wagabund: Az inkább a ciki, hogy 17 éve természetesnek veszik az emberek - orvosok és szülők - hogy bevásárlókocsiban tologatják a gyerekeket egy kórházban.
(ez nem a kreatív kórházi személyzet és nem a rácsodálkozó szülő kritikája, hanem úgy az egész rendszeré)

Egyébként praktikus ötlet, mert a kicsi mellé lehet pakolni a betegnek vitt mandarint is.
karma1
@Levendula: Hagyd a fenebe csizmast, mert az ertelmi kepessegei elegge megkerdojelezhetok. En tudom, hogy Te azert irtad, amit irtal (Merem remélni, hogy soha nem ütközött egy kisgyerek koponyája sem a bevásárlókocsi kemény rácsának...), mert a gyermekek erdekes modon nem maradnak meg a szuletesi 52-57 cm-es "magassaguknal", szoval egy 12 eves gyermeket nem tudom, milyen modon hajtogatnak bele egy ilyen jarganyba, fejbeverodes nelkul.

En mar nem targyalok vele jo par honapja, mert imad mellekutakra terelni, piszlicsare, nem is a temahoz tartozo dolgokon szoszmotolni. Sokkal jobban is erzem magam, bar meg probalkozik. Az idom tul keves ahhoz, hogy negativitasokra pazaroljam...:o))
bencemacska
@tivoli: tegnap, 20:19

Volt egy világválság és egy egészségügyi változást megakadályozó népszavazás.
Ma viszont azt mondta a mini elnök, hogy nálunk minden fenékig tejfel. Gondolom megtiltják a bevásárlókocsik használatát és ezután közmunkások cipelik a gyerekeket a hónuk alatt! (egyszerre kettőt!)
kkalman
@karma1: "...a 0-5 év közti gyerekeket épületen belül már jó ideje ilyen kocsikban szállítják..." Szó sincs a 12 éve gyerekekről a cikkben. Azokat biztos valamilyen más megoldással, eszközzel szállítják. Akár "felnőtt" szállítóeszközzel, kerekes hordággyal, kerekes székkel.
karma1
@kkalman: Megneznek egy 5 eves , jol fejlett fiucskat, hogy ferne bele FEKVE egy ilyen kocsiba... Ne felejtsd el, en nap mint nap latok meg 7-8 eves gyerekeket is ugyanebben a tipusu kocsiban ULNI, mert a gyerekek imadjak (hiaba mondjuk a szuloknek, hogy nemcsak balesetveszelyes, de qrvara nem higienikus, hogy a kolok, aki a farmrol jon, ahol az apja korul boklaszik fel napot a tehensz@rban, az ugyanabban a cipoben, GUMICSIZMACSKABAN uldogel egy ilyen bevasarlo trolley-ban... Sajnos, en meg mindig nem fogadom el ezt erre a feladatra.

Kulon elgondolkodtato az orvos megjegyzese, hogy az 5 bevasarlokocsit a Penny Markettol kaptak,... Szoval nem is ok talaltak ki, hanem a kozertesek?

Az utolso mondatod igazaban csak remenykedni merek,...:o)
kkalman
@karma1: Tudod az öt éves kort nem én találtam ki. Az orvos mondta, hogy 0 és 5 éves kor között viszik épületen belül a bevásárló kocsival a gyerekeket. Ha ő mondja... Biztos meg tudják oldani.
Az, hogy a Pennytől kapták a kocsikat, nem feltétlenül jelenti, hogy a Penny dolgozói találták ki ezt a bevásárlókocsis történetet. Ők valószínűleg csak a kocsikat adták, miután a kórház vezetése körbejárta a várost az ötlettel, és sehol nem találtak segítő kezeket.
Az utolsó mondatomban én is csak reménykedek. Érdekes lenne egy 14 éves gyereket belehajtogatni a kocsiba. Érdekesebb, mint egy ötévest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.