Eddig nem akartam megszólalni az üggyel kapcsolatban, direkt vártam egy-két napot, hogy meglássuk, a hatóságok hogyan végzik munkájukat az elmúlt évtized valószínűleg legnagyobb brókerbotrányával kapcsolatban. Mindig adjuk meg az esélyt. Csak valószínűleg a legnagyobb, mert…

Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A végén ez a g...ci arrogáns tonyó kideríti hogy a Rákosi pajtás a hibás!!!Kiváncsi leszek rá hogy hány fütyi-szes lesz érintve a botrányba!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Addig amíg a 10 Milliós lakosságból néhány ezren tesznek fel kérdéseket és 8 Millióan bólogatnak, hogy persze a Gyurcsány meg a Bajnai, addig hiába születnek ilyen korrekt értelmes cikkek, süket fülekre találnak.
De jó, hogy vannak ilyen ilyen blogerek, akik legalább néhány embernek felnyitják a szemét.
Boszi27
@coni: Egyetértek veled. Ezért is osztom ahol csak tudom a más szemszögből is vizsgálódó cikkeket, hátha többen megvilágosodnak, és rájönnek, hogy Gyurcsány-Bajnain már túl kell lépni, mert örökké nem lehet rájuk hivatkozni.Egyébként én a rágalmazást sokkal súlyosabb bűncselekményként kezelném, mint most kezelik. Itt van B: G: esete. Az összes bíróság minden vád alól felmentette, és sokan még most is libáznak, mert a cáfolat nem terjed annyira el, mint maga a rágalom. Ha egy újság valótlant állít, majd bíróság kötelezi helyreigazításra, és bocsánatkérésre, azt már nem olvassák el annyian, mint a vádat. Én sohasem egyféle forrásból szoktam tájékozódni, de még így sem merném állítani, hogy az a tuti, ahogy én látom a dolgokat. Üdv,
dr. prédikátor
A végén ez a g...ci arrogáns tonyó kideríti hogy a Rákosi pajtás a hibás!!!Kiváncsi leszek rá hogy hány fütyi-szes lesz érintve a botrányba!!!
pbalage
én úgy tudom, hogy a Buda Casht 2010 szeptemberében (fidesz) megbüntették 3 millió forintra valamilyen hibás papírok miatt, mást mindent rendben találtak.
Most 2015 van, és az unortodoxia jelenleg ötödik éve folyamatban van.
bencemacska
@pbalage: ma, 15:31

Én a következőket szűrtem le: a Tonyó azt mondta, hogy a PSZÁF vizsgálat 2010. májusában volt, és a kormányalakítás előtti napon zárták le. Szász Károlyt - OV. keresztgyerekeinek apját - 2010. szeptember 1-től nevezték ki!
Pápa Levente (volt MNB alelnök ) azt állítja a nevezett vizsgálat anyagát 2010. szeptemberében már Szász Károly szignálta!

Miért nem tudja valaki Tonyó torkára forrasztani a hazugságot?!
Boszi27
@dr. prédikátor: Hány, hány??? Egy sem!!! Hová gondolsz???Mindenki tiszta, mint a víz, és senki nem tud semmit!!:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.