Egy nő megosztott a Facebookon egy képet, ami nem tetszett Dunaújváros fideszes képviselőjének, ezért f@szkalapnak nevezte. Gál Roland Dunaújváros fideszes képviselője, a város közbiztonsági tanácsnoka nem fogta vissza magát a Facebookon, miután valaki egy olyan képet osztott meg, ami neki nem tetszett. Egyszerűen f*szkalapnak nevezte az illetőt, aki egyébként egy nő és nála húsz évvel idősebb - derül ki egy kommentből. A vélhetően a saját választókörzetében élő f*szkalapnak nevezett nő a hozzászólásában elmondta, hogy korábban több száz kopogtatócédulát szedett össze a képviselőnek. "Valóban akkor voltam f*szkalap" - tette hozzá.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát hiába na! A fideszes uraságok szép beszédét még Lőrincze lajos is megirigylené.
Bár nem tudom mi nem tetszek a f@szkalap képviselőnek a képen?! Elsőnek azt gondoltam hogy őt van rajta pl. részegen .
DR Eric CARTMEN
Mi a gond ? Kiderült végre, hogy van fideszes képviselő akinek saját véleménye is van! Az hogy ilyen sekélyes, az egy dolog, ennyit tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.