Éjszaka úttisztító gép, reggel seprűs emberek dolgoztak a Várkert Bazár környékén – írta a Vs.hu.

Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja majd évértékelő beszédét, amit már a most ültetett virágok között tehet meg. A lap beszámolója szerint egy úttisztító gép fel-alá járkált hajnalbana környéken, szinte újjávarázsolta a macskakövezetet. Aztán ma reggel seprűvel ellátott munkások jelentek meg, akik a kövezet közötti fugákat tisztították meg a sártól.

A Lánchíd utcában lakók azt állítják, a Várkert Bazár többszöri átadása óta nem tapasztaltak hasonló köztisztasági aktivitást.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@ilos: " Mocskos Propeller ezzel lázít? " Érdekes szöveg! Csodálom, hgy megtűrnek te várbazári makákó! Mi a fenét keresel itt? A kocsmai haverjaid várnak. Az ő stilusuk pont illik hozzád!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ilos
@Aki Én: Sajnos nem egy malomban őrlünk, nem tudom hogy érdemes-e egymást tovább fárasztani. Te és az itt hozzászólók nagy része a negatív dolgokra vagytok kihegyezve, szinte úgy érzi az ember, hogy már a gyönyörűség maximumát élitek át, ha kicsit gyengébb a forint vagy valami kritikát fogalmaz meg az Európai Bizottság. Mi viszont emlékezve arra a helyzetre, ahogy 2010-ben állt az ország, minden javuló adatnak, részsikernek örülünk, mert veletek együtt már átéltünk 3 szoci ciklust és nem kell hozzá nagy fantázia, hogy mit tennének, ha visszajönnének. Persze a népet el tudják kábítani 50%-os közalkalmazotti béremeléssel (amit utána áfástól visszavettek), autópályákkal és PPP-s beruházásokkal, de hogy mindezt kölcsönből csinálták, mert nem állt úgy az ország és közben mennyit loptak, arra remélem még Te is emlékezel. Sajnos nem reagálsz Te sem egyetlen konkrétumra sem, csak azokat a panel szövegeket mondod, amit itt a többiek. Van egy-két dolog, amit persze nem tudtok bizonyítani, de mondjátok, mint a magnetofon (seggnyalás, narancs színű szemüveg, fidesz szeminárium, stb.) Ez az imádat is ilyen, imádni csak a jó Istent szabad, szó nincs ilyenről egy párt vagy politikus esetén. De annyit elvárna az ember, hogy indokolatlan gyűlöletből ne rágalmazzatok senkit. Jeles példája ennek egy tegnapi szösszenet, amikor a romák utaztatásáról elhíresült Richard Fields Orbán Viktort vádolja személyesen az orosz ellenzéki Borisz Nyemcov haláláért. Azért szögezzük le, van amiben egyetértünk, jó lenne még nagyobb GDP, csökkenő adósság, több munkahely, nagyobb fizetés és nyugdíj, de legyünk reálisak, ha nem épült volna egyetlen stadion sem, akkor sem lenne jobb a helyzet.
Aki Én
@ilos: 09:45 @ilos: Nem is kell, hogy egy malomban őröljünk, de te vagy az aki nem érti meg, hogy egy ellenzéki oldalon van. És mint ilyen, a negatív dolgokra van kiélezve, ahogy ezt jól látod te is. Hidd el nem örül neki senki, különösen az nem aki nem sírja vissza az előző kormányokat, de van negatívum bőven. Nem vagyok(unk) ostobák, nem örülünk ha gyengül a forint, mert mindenkit érint. De annak sem örülünk, ha hasonló negatívumokat próbálnak pozitívumként beállítani, vagy egyszerűen elhallgatni. A harmadik orbán ciklus után talán hagyhatnánk már az eltakarított szocikat. Ha annyira örültünk volna nekik, akkor ma is ők kormányoznának. De ha már szocik, akkor ne felejtsük, hogy a fideszben, illetve a kormányban vannak jelenleg a legtöbben. Azért nem reagálok a szocis történetekre, mert többnyire ismerem azokat, és engem nem kell róluk győzködni, ma már nem azzal kell foglalkozni. Persze szidhatjuk őket naponta, de közben elfelejtjük észrevenni, hogy ma is kilopják a szemünket. Ők is ezt tették, meg is lett a jutalma. Ma más a feladat, persze a fidesz szeretné, és mindent meg is tesz érte, hogy velük foglalkozzunk. Te is ennek az áldozata vagy. Megértenélek, ha arról próbálnálak győzködni, hogy azok milyen tökéletesek voltak. De azt egy szóval sem teszem, csak te gondolod, hogy a kormánykritikusok vér balos-libsik, meg hasonlók. Az olyan féligazságok, mint a GDP növekedés, rezsi csökkentés, IMF hitel visszafizetés, csak a kevés információval rendelkezők körében ad okot örömre. Ha a GDP növekedés fenntartható, akkor majd örülni fogok, de az sem mindegy, honnan növekszik valami. A kút mélyéről büszkélkedünk a káván ülőknek, hogy emelkedünk. De bizony még mindig több emelet mélyen vagyunk. Majd ha nem lesz eu-s beruházás, meg hasonlók, akkor kiderül mennyit emelkedünk. Az IMF hitel pedig csak átment egy nagyobb kamatozású papírba, ami szintén nem örömhír. A rezsin megtakarított forintok többszörösét elviszik a megszorítások, a szar forint, a világelső adók és áfa, és a többi...
Aki Én
@Aki Én: 11:26 folyt: ...megszorítás. De nyilván nem egy fidesz szimpatizáns fogja ezeket elismerni, mert aki ezt felismeri, az akkortól nem fideszes többé. Nem véletlenül nem akar az ország háromnegyede fideszt, és nem véletlenül fogyatkozik naponta a táboruk. Azért a valódi többség nem teljesen hülye!!! Ezt igazolják az utóbbi választások, amit a hívek nem nagyon akarnak elfogadni, pedig még a kamu kétharmadnál is a többségi akaratot hangoztatták. Ez is jó példa arra, hogy csak a saját érdek és saját vélemény számít, egyebet elfogadni képtelenek.
Aki Én
@Aki Én: És még annyit, hogy ennyi korrupciós botrány, ennyi szemfényvesztés, ennyi hazudozás, ennyi herdálás ellenére is imádni egy pártot, egészen biztos nem normális dolog!
ilos
@Aki Én: Feladom, ami nem megy, ne erőltessük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.