Az Index videójából kiderül, hogy ki tehet a Fidesz veszprémi vereségéről – Orbán Viktor szerint.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hátborzongató a mikrofon mögött végzett folyamatos rángatózó, vonagló, hadonászó vitustánca!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Folytatás / védett körülmények között csak tovább erősítik védelmi pozícióikat. Akik kívülről akarnak támadni, elfoglalni a várat, nyílt terepen kell harcoljanak. Ha ahány csapat annyi haditerv, ahány csapat annyiféle akarat, ahány csapat annyiféle kitartás és fegyelem, ráadásul hátország nélkül, - ebből soha még nem született sikeres ostrom.
Ma pedig a Polgári Magyarország úgy látszik még azoknak is kényelmes, akiknek az ostromot kellene szervezniök, egy demokratikus Magyar Köztársaság újra felépítése érdekében.
Mi belgák meg éljünk meg abból amit össze tudunk kaparni a két kezünkkel, az eszünkkel, német, angol nyelvtudásunkkal, a kevésbé finnyásak a nyelvükkel.
Mi itt addig kell talán szégyenkeznünk, amíg a következő generációk élete során nem felejtődik el ez a 2010 előtti 20 esztendő? Nem hinném hogy a szégyen ilyen sokáig elviselhető, különösen ha Orbán Viktor az arcunkba vágja évről évre. Az arcunkba, azokéba is, akik nem osztottuk sem Antall József, sem utódai felemás országépítő nézeteit, csak tűrtük azok visszásságait.A kárpótlási cirkuszt, az elsikkasztott privatizációt, a koaliciós kormányzások szégyenletes osztozkodásait. Hogy mindez sokkal bonyolultabb kérdés volt ? nekünk itt lent ez valóban, az érthetetlenségig bonyolult volt.Vonultunk az Andrássy útra, az Emke - Astoriához, a várba, aztán a hősök terére mint a birkák., majd elmentünk élni egyetlen jogunkkal és szavaztunk.
A fidesz győzött, mi nem.Pedig nem mindenki szocialista , főleg nem kommunista, ahogy ismét ettől hangos Budapest. Azt hiszem többségünk már csak egyszerű magyar ember szeretne lenni aki képes megélni a saját szülőföldjén, aki képes eladni a tudását, a tehetségét, képességeit valami munkaadónak, aki tisztességes bért fizet ezért. Már nem akarunk le és fel vonulni semmiféle zászló alatt mások érdekeiért, főleg egyetlen párt érdekeiért, akik polgári Magyarországot akarnak. Én már csak egy becsületes Magyarországot szeretnék ahol biztonságban tudhatom a családomat.
mariaberta
A Papa MSZMP pártitkár volt, tehát nyilván kommunista, ebben a rezsimben bánya és egyéb tulajdonos, tehát milliárdos.
A kisfia most éppen visszatámadja a papát a sok verésért?
bakegya
Hát ez az az ember akivel nem lehet mit kezdeni-nem hiába a saját apja sem tudott vele bírni-ime,most vén fejjel még le is kommunistázza.
Lop-csal,hazudik és még el is magyarázza.
verőce21
@JAJMÁR: (10:25) Amit írsz, az pedig "Meglepő és mulatságos!" :)
JAJMÁR
@verőce21: 14:15 Aha, "meglepő és mulatságos"? Tudom, hogy szereted a "velős" mondatokat, de a tiédből lemaradt a -lős. Igaz, ennek így semmi értelme, de annak se, hogy -ve!
( Lemaradt az indoklásod, ha nem értenéd... :) )
Dr. Felipe
G vicctor üzent a kommunista milliárdosoknak.

"Apu melegítsd meg a krumplilevest, délben otthon leszek"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.