A közösségi közlekedési szolgáltató cégek, különösen a Volán társaságok működésével kapcsolatos jövőbeli lehetséges irányokat tartalmazó koncepció kidolgozására miniszteri biztossá nevezte ki Vitézy Dávidot, a Budapesti Közlekedési Központ volt vezérigazgatóját Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter - az erről szóló utasítás a pénteki Hivatalos Értesítőben jelent meg. A kinevezés február 1-jétől július 31-éig tart.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
,,Felfelé,, bukott az orrturkálós, rokony...
Linna
Dávid, remélem mégiscsak a hozzáértését értékelték, nem pedig a gerince hajlott meg!
Kérdés, mennyire dolgozhat önállóan... (?)
JimBim
Ne felejtsük: vitézy férfi létére férfiak seggébe dugja a micsodáját, és firfiak f*szát szopja.
És most képzeld el...
Szodomát és Gomorát olyan tűzzel égették meg a sok buzi miatt több ezer évvel ezelőtt, hogy még ma is kimutatható a radioaktivitás azon a területen!!!

Gecik és buzik irányítják ezt az országot - és pont!
papa.49
@Linna: Ennek gerince, ne röhögtess már, ezekből a fejlődés során kimaradt ez a testrész!!! A másik ez ,,dolgozni,, a villanyvasutat esetleg tudja kezelni de az se biztos!!!
Linna
@papa.49: Bp-i vagy? Én nem. De azt olvastam, hogy eddig ő volt az, aki viszonylag normálisan tudta működtetni a fővárosi közlekedést. Hírpletyka? (Kár, szimpatikus fiatalember)
papa.49
@Linna: Én igen és amit ,,bevezetett,, például a régi 1 úton, meg a szobortól befelé állt reggelente 5km. kocsisor, mert a ,,félkegyelmű, buszsávot,, jelöltetett ki...
Há nekem cseppet se szimpi a pali...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.