A közösségi közlekedési szolgáltató cégek, különösen a Volán társaságok működésével kapcsolatos jövőbeli lehetséges irányokat tartalmazó koncepció kidolgozására miniszteri biztossá nevezte ki Vitézy Dávidot, a Budapesti Közlekedési Központ volt vezérigazgatóját Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter – az erről szóló utasítás a pénteki Hivatalos Értesítőben jelent meg. A kinevezés február 1-jétől július 31-éig tart.

A miniszteri biztos feladatkörébe tartozik a közösségi közlekedési közszolgáltatások hatékonyabb összehangolása érdekében szükséges intézkedések feltérképezése.

A miniszter feladatául szabta a közösségi közlekedési szolgáltatásokat ellátó köztulajdonú társaságok működésére vonatkozó jövőbeli lehetséges irányokat tartalmazó koncepció kidolgozását.

Kötelessége továbbá a közösségi közlekedési tarifarendszer egységesítése és ügyfélbarátabbá tétele, a munkavállalók közösségi közlekedéssel történő munkába járásának elősegítése érdekében történő javaslatok kidolgozását is.

A miniszteri biztos a helyettes államtitkári illetménynek megfelelő díjazásra és juttatásokra jogosult.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Orban hitvallasa ervenyes erre a kis fiatal karrieristara is: "Nem hagyunk senkit sem az ut szelen!" Nana, hogy nem, foleg, ha rokon, meg azert is mert a mi kutyank kolke...

Regi jol bevalt szocialista modszer (mondjuk ezt tanultak orbanek a regi partertekezleten, mint nagyremenyu KISZ titkar): felfele buktatni az amugy semmire sem hasznalhato kadereket, oszt jonapot.
Ha meg nem, akkor adni nekik egy jo kis langossutot, vagy kotodet, kocsmat gebinbe, oszt jonapot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
A sírógörcs kerülgetett, hogy ennek a szegény, szellemileg hátrányos Vitézy rokoncsávónak kétkezi munkából kell megélnie !
Manhattan
Az úram-bátyám, rokonok világát éljük! Ez igy volt minden társadalmi korban! Először egy kis pozícióért, majd jöttek a címek, magas beosztások, tengernyi földterületek, mutyik, villák, gazdagodások! És a régi agyonszidott állami vezetők csak a szájukat tátják, szeműket meresztik! A szentségit mi ezt is kihagytuk! A Nagy Testvér állandóan figyelt és ítélkezett! Ez volt a Központi Bizottság!
Desischado
Bár így legyen a lottón szerencsém, ahogy tudtam, hogy ez lesz! Újabb ingyenélő here vaskos fizetéssel, semmi munkáért a mi pénzünkön!
KERKA
Komolyan mondom, már-már irígylem azt, aki 30 éves korára akkorát tud bukni, hogy miniszter lesz belőle, akárki meglássa. Mindíg akad valaki aki a hóna alá nyúl, vagy valakinek az ölébe ül.
kkalman
Senkit nem hagyunk az út szélén. Ha rokon, felemeljük, ha a plebsből való, az árokba, vagy a szakadékba rúgjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.