A társadalom legsebezhetőbb rétegei, a kisnyugdíjasok és a munkanélküliek érezték meg leginkább a Buda-Cash brókerház bukása okozta hullámokat Dél-Baranyában, ahol a cég érdekeltségébe tartozó DRB a vezető lakossági bank. Sokaknál egy egész élet megtakarításai kerültek veszélybe, még többen pedig nem tudják, hogy jövő héten miből adjanak enni a családjuknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha brokik csaltak, bár evvel kapcsolatban vannak fenntartásaim, akkor miért azokkal kibaxni akiknek csupán a fenti bankokba érkezik a nyugdíja, a fizetése, vagy éppen a segélye, mert ugye csak azok jártak igazán rosszul akik egyik hónapról a másikra éppen hogy eltengődnek!!!
Erről miért nem ugattál hazugovics tegnap???
rugacs
Na ez már tényleg a plafon: már az is a miniszterelnök dolga, hogy a lakosság megtakarításaiért személyesen felügyeljen. Adjon személyre szóló tanácsot, ki hova fektessen, figyelje a piacot és a brókerházakat, és időben figyelmeztesse a lakosságot, ha zűrt zavart észlel a rendszerben. Természetesen mindezt olyan tapintatosan, hogy ha még sem dől be a bank, akkor ne hogy meg akarják lincselni téves riasztás, pánik okozása miatt..
S ha még mindig marad ideje, esetleg kézenfogva vezethetné a nyugdíjasokat a zebrán, nehogy elüsse őket az autó!
Áááá, dehogy abszurd elvárás... :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.