Az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a PM és az MLP közös főhajtással emlékezett szombat délután Budapesten az orosz nagykövetség előtt Borisz Nyemcov ismert orosz ellenzéki politikusra, akit szombatra virradóra lőttek le Moszkvában.

Az MSZP által szervezett megemlékezésen a pártok képviselői egy-egy szál virágot helyeztek el a nagykövetség előtt, majd néhány szóban emlékeztek meg a történtekről.

A magyar ellenzék is gyászolja Nyemcovot

A rendezvényen több párt képviselője is felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy reagáljon a Moszkvában történtekre.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Putyin nem küzd semmilyen erkölcsi aggályokkal,elvégre a KGB-nél gyilkolásra is kiképezték többek közt.Nehogy bárki is azt higgye,hogy van lelkiismerete.
Szarik mindenki véleményére,mint ahogy Qrbán is.
Az eredmény látható,mind a kettő idióta által irányított országban.Korrupció magasfokon,a legfelsőbb körökben,politikai gyilkosságok,a maffia és az állam összefonódása.
Ha nem vigyázunk, a felcsúti cigánygyerek olyan romlásba viszi országunkat,amilyenre a 20. században is csak pár példa volt,persze azokkal se néztünk szmbe,csupán másokra mutogatunk még ma is.Az agymosás receptje mit sem változott azóta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.