A Demokratikus Koalícióhoz „befújt a szél egy levelet", amely szerint az eddig leadott programra jelentkezők számát a felére mérsékeli a kormány. Segélyt pedig csak az kaphat, aki részt vesz a programban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
Jól ki van ez fundálva?
Majd akiket ismét kiszórnak a rendszerből derengeni fog valami Gyurcsánynak és MSZP -nek a fogalma, hogy télleg űk lettek vóna jók...
Törölt felhasználó
Tehát 300e közmunkásból 150e-t szó szerint az utcára raknak...
Senara
Nincs pénz közmunkára sem 1 millió munkahelyre sincs . Sőt semmire sincs EU pénzekből dübörög a haverság, sógor , koma , a veje is a sajtlábán áll . Önkormányzatok kiherélve költekezzenek a helyi adókból .
1magyar
Megint javul a statisztika,150 ezerrel csökken a munkanélküliek száma.
Bercifiu
Kurvára megy a rinya, szavazni meg nyet.
36
Nem tudom elképzelni hogyan lesz ez a 2018-ig tartó időszak. Minden pénzt elszív az elit. Kik lesznek a bűnbakok?! A polgármesterek. Még ha jóindulatúak is. De a nép, őket éri először.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.