A Fidesz-frakció szerint az MSZP megpróbálja elkenni saját felelősségét a Buda-Cash-ügyben, pedig "a Kulcsár-ügy után egy újabb szocialista brókerbotránnyal állunk szemben".

A kormánypárti képviselőcsoport ezt arra reagálva közölte, hogy az MSZP szombaton a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) önállóságának helyreállítását követelte a Buda-Cash-üggyel összefüggésben. Józsa István szocialista országgyűlési képviselő ezt azzal indokolta, hogy a mostani szabályozás elégtelen, hiszen bank ellenőriz bankot, mert a PSZÁF-ot a fideszes kétharmados parlamenti többség "besöpörte" a Magyar Nemzeti Bankba (MNB).

A Fidesz-frakció erre válaszul azt írta: a szocialisták idejében "az úgynevezett önálló pénzügyi felügyelet" semmilyen hibát nem talált, pedig a csalás hosszú ideje zajlott.

Ezzel szemben a MNB az első ellenőrzésnél feltárta a csalást, és megállította a betétesek pénzének eltüntetését – hangsúlyozták a közleményben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@kakaósbögre: kivizsgálta saját magát és mindent rendben talált.
human
@Toby: A nav vizsgálat állásáról még a nav elnökhelyettes sem tudott nyilatkozni a sajtónak. A sajtótájékoztatón a témával kapcsolatban több kérdést nem engedélyeztek. Egyébként hová tűnt Vida Ildikó? Miért nem nyilatkozik, jelenik meg Vargával karöltve, mint korábban?
hetöndöe
Pár nap vizsgálódás után kiderítették,hogy 100 milliárdról lehet szó.Ez most komoly?:-)))
Pár nap után már azt is,hogy a szocik benne vannak.
Az sem feltünő,hogy az államosításnak ellenálló Takarékok mentek tönkre.
Blablablabla
human
A bezárt bankok egy éve alakultak át bankká. Az átalakulásnak nagyon szigorú szabályai vannak. A minimum 2 milliárdos alaptőkét és annak legális forrását egy éve a kormánynak kellett ellenőriznie. Akkor mindent rendben találtak?
Nekem nagyon úgy tűnik hogy az MNB mulasztott és most ők keni másra az ügyet.
wagabund
erre a vádra fel kellene kiperdülni több helyre is az emeszpének, akár országosan is, például Ajkára-Tapolcára különösen nagy felhajtással..
aztán éjjel-nappal non-stop érdeklődni, hol a lé?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.