Mitrovits Miklós Lengyelországgal foglakozó történész, tudományos kutató tette közé Facebook-oldalán, mire költik az uniós költségvetés következő 5 évének EU-s forrásait a lengyelek. A lengyel Polgári Platform Ewa Kopacz vezette kormánya múlt hét óta, mióta hidegen bántak Orbán Viktorral (aki évértékelő beszédében is rúgott egyet az Európai Unió oroszokat elkerülő energiauniójába) Soros pénzelte norvég bércen, USA-bábkormány lett, azért bőven van megfogadni való a tervükben. (Fotó: MTI) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nyanya001: Van még itt Közép Európában olyan ország nem is egy ahol a pénzt arra költik amire az országnak, a népnek szüksége van!!!
Csak mi vagyunk ilyen gyengék, hogy nem tudjuk helyre tenni ezt a gyülevész bandériumot???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Kellemesen csalódtam a lengyelekben, amikor benyomtak egy sallert meg egy kokit ennek az illiberális über-hülyének !
36
Ezek szerint a lengyel, nem egy focista nemzet.:) Nem csodálom, hogy nem tartják fundamentumnak. Milliárdosaik pedig,(EU-s támogatásból az állam segítségével) nem disznó és marhanevelő telepeket építenek, vagy mega nagy vágóhidat, amiből aztán hirtelen kiszállnak. Sokszor írtam már, most is leírom. A lengyeleknek megmaradt a lelkük.
Gyermeket akarnak nevelni. Az iparukat(ott nem lopták szét) fejleszteni. Abban a felnövekvő nemzedéknek munkát adni. És az internetet sem konzultációval akarják népszerűsíteni, hanem tudást akarnak az embereknek a kezébe adni. Tegnap egy beszélgetésben megtudtam, hogy a szomszéd faluban a magyar nevelésügy szakértelme jóvoltából, az óvodában, 2.5 óvodai nevelőt akar csak látni, fizetni az 5 helyett. Abszurd-isztán.
Január
@36: Ez azért van, mert a lengyeleknél "Nő" a miniszterelnök. Tudvalévő, hogy a nők empatikusabbak a férfiaknál, sőt gyakorlatiasabbak is. Tisztelet a férfi kivételeknek.
Orbán a hobbijára költi a közpénzt, a lengyel miniszterelnök asszony, pedig az állampolgárok éltének jobbítására.
Hol van itt egy nő az ország vezetésben? Sehol,
Mondhatnám, hogy a férfiak felülreprezentáltak. Pedig tehetséges nőkben nincs hiány csak a Nőnap alkalmából jut eszébe a férfi országvezetőknek, hogy jé... itt nők is élnek.

Még abban a sokat szidott szocializmusban is volt egy-egy nő vezető itt ott. Ma meg? - pedig sok hülyeségtől meg lenne az ország védve...
profon
Nem mindegy, hogy az emberre milyen ujjal "mutogatnak " !
Elismerő hüvelyk, rámutató, "mutató" vagy megvető középső ujjal !!!
zsizsike
a lengyelek lúzerek mindig oda dörgölődnek nagy önérzetükben ahol nagyobb hasznot remélnek. megmondta a Marek is, amikor legutoljára találkoztunk a szigeten.
kkalman
Az elmúlt huszonöt év kormányai mind a saját pecsenyéjüket sütögették. Az ország nem érdekelte őket. Mindez 2010-ben tetőzött, de sajnos még nem látni a végét az ország tönkretételének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.