Az MNB nagyon sokat keresett az árfolyamnyereségen. A bankokat segítő, a forintosításhoz kapcsolódó tender nyereségének nagy részéből pedig egy régi problémát orvosoltak - egyúttal találtak helyet száz...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Még a végén ez lesz M.o-n a "huzó" ágazat?! Őszintén örülök ennek az óriási haszonnak -- mellékesen a devizahitelesek "megsegitésére" kiváncsi leszek, mármint az elszámolásokra -- de jobb lenne most nem elkölteni, nehogy negativba forduljon, aztán az MNB-be kell betenni jónéhány forintot.
1magyar
Ezért lett hajléktalan, nincstelen sok ember mert a deviza ilyen erős a ft-ot meg gyenge.
Nem készakarva???
nemjoezigy
Mintha azt ígérték volna a vezérek, hogy veszteségmegosztás lesz a három résztvevő között, (1. ügyfél=kölcsönt felvevő, 2. kölcsönt adó bankok, 3. állam=mnb)
És mi lett? Az emberek bukták a legtöbbet, az mnb meg nyert.
Ennyit az állam, a kormány, a fideszkdnp és a gazdagok szavahihetőségéről!
NULLA, DUPLA NULLA!
eszegfu
@nemjoezigy: "Az emberek bukták a legtöbbet,..." ez valószinüsithető, csak még a mértékét nem tudjuk, mert ugye még csak most kezdődik a megvalósitás. Kiváncsi leszek a kormány által nyilatkozott 25, de akár 30 %-os részlet csökkenésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.