A 160 új berendezés nem csak sebességet mér, de rögzíti, ha szabálytalan sávváltást lát, ha valaki vezetés közben telefonál, vagy ha nem kapcsolják be a biztonsági övet.

Vasárnaptól már élesben működnek az új generációs traffipaxok, véget ért ugyanis az egy hónapos próbaüzem. A 160 új berendezés nem csak sebességet mér, de rögzíti a szabálytalan sávváltást, és azt is, ha valaki vezetés közben telefonál, vagy nem kapcsolja be a biztonsági övet a kocsiban.

Mától élesben mérnek a mindentudó traffipaxok

A tesztüzem alatt a rendőrök még nem büntettek, mától azonban automatikusan megindul az eljárás, ha szabálytalanságot lát a traffipax.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@csa-csa: fizettem már eleget 90 előtt ,után pedig olyan dolgokért amit rámfogtak a rendőrök és el sem követtem . Én személy szerint nem fogok fizetni azért mert mondjuk kanyarodási szándékból behejtok a buszsávba , aztán meggondolom magam ,visszaveszem az irányjelzőt és megyek egyenesen ,majd besorolok balra . Meggondoltam magam ! Jogom van hozzá megváltoztatni az útvonalam bármelyik pillanatban . ( Ez csak egy példa a sok közül )
miazavalami
@kamazuka: Na várj egy kicsit , had vihogjam ki magam...:-)
wagabund
érdekes lesz az is, hogy ellenőrzi-e valaki a záró, és egyéb vonalak ésszerű felfestését..aztán rengeteg a kopott, alig látható jel..(is)
m.macskosz
Csak tudnám, mit írhattam, amit modi--feltételezem, nem önmagától, hanem némi sugallatra-- törölt, ám kapott 13 lájkot...
m.macskosz
@m.macskosz: A törölt hsz.-om pedig kapott még egy lájkot...:)
Köszönöm. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.