Orbán Viktor pénteken tartotta meg hagyományos évértékelő beszédét, melyben többek között kiemelte: történelmi fordulat, hogy a gazdasági növekedés végre nem külföldről felett hitelből valósul meg. A kormányfő beszélt a kétharmados többség elvesztéséről is. Mindemellett a héten Budapestre látogatott a török miniszterelnök, a Buda-Cash Brókerház pedig százmilliárd forintot csalhatott el. Heti összefoglaló.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
sok jó matematikus és statisztikus van nálunk - ez a siker kulcsa
Manhattan
Én, mint a Harmadik Köztársaság Állampolgára megtagadom és kétségbe vonom Orbán Viktor gengszterbandájának illegitim hatalmát és nem adom hozzájárulásomat ahhoz hogy a népem és a családom életkörülményeit sorozatos bűncselekmények elkövetésével megváltoztassa! Felhívok mindenkit, akinek hasonló a véleménye- tiltakozzon az elnyomó diktatúra további működése ellen! Magyarország Demokratikus Köztársaság az Európai Unió népszavazással megerősített tagja- és ez így is marad, amíg erről más értelmű legitim döntés nem születik. Mi- a Nyugat vagyunk- ezer éve!
lampa laz
@nyanya001: de jó is lenne, ha 1x az ő hozzátartozójával is megesne ilyen
1magyar
Az IMF nem kért ilyen megszorításokat amit ez a kormány magától tett. Mondjuk van 1,5-2 millió ember aki a többi 8 millió kárára sikerkedett.
lampa laz
@miazavalami: szerencséd volt, + ilyen is van.
miazavalami
@lampa laz: Igaz, hogy volt egy két egyed aki úgy beszélt velem mint a kutyával a sürgősségin, és nem engedték hogy szóljak a lányomnak minor indulunk MR-re. De ezek asszem meg lettek fenyítve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.