A Belváros-Lipótváros szerint az önkormányzat cégek felügyelőbizottsági tagjai felelősségteljes munkát végeznek, az ezért kapott juttatás összege pedig évek óta nem változott.

Az V. kerület sajtóosztálya vasárnap, az MTI-nek megküldött közleményében arra reagált, hogy Juhász Péter, az Együtt alelnöke, kerületi képviselő azt mondta, az önkormányzat cégeinek felügyelőbizottságai "nettó fideszes kifizetőhelyként működnek". Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, az V. kerületben általánosságban lényegesen magasabb az önkormányzati vállalatok felügyelőbizottsági tagjainak és vezetőinek fizetése, mint bármelyik másik városrészben, vagy akár a fővárosi cégeknél.

Belváros-Lipótváros önkormányzata úgy reagált: Juhász Pétert azok zsebében turkál, akik valóban dolgoznak a kerületért, miközben ő megválasztása óta egyszer sem tett érdemi javaslatot, sőt le is mondott bizottsági tagságáról is.

A belvárosi önkormányzat munkájában Juhász Péter nem kíván részt venni, ennek ellenére képviselői mandátumát megtartotta és továbbra is felveszi azokat a juttatásokat, amik a képviselőket illetik – tették hozzá.

Az V. kerületi önkormányzat azt javasolja a képviselőnek, kérdezze meg inkább korábbi párttársát, Karácsony Gergelyt, hogy a zuglói képviselő-testületben milyen, nemrégiben az egekbe emelt béreket és juttatásokat kapnak a képviselők.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Most már kenegetik egymásra a fostos g...ik !!
Ez a rogán parasztgyerek nem tud vesziteni,
védi a védhetetlent, és zavartan beszél !!!
Teljes vagyonelszámoltatást az egész bagázsnak !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tarhonya
Nagyon tetszik ,hogy valaki fel meri venni a kesztyűt !
Szorítok neki !!
vonotok
juhász Péter ! Csak kitartás, sokan szorítunk a harcodban. Takarítsd el ezt a szemét társaságot. Egy vidéki kis ember.
Desischado
Mi van fidesz banda, fáj z igazság? Hajrá, Juhász Péter! Veled vagyunk sokan!
reseva
Szóval csak azok dolgoznak ténylegesen a kerületért, akiknek zsebében Juhász Péter turkál. Talán érdemes lenne másokat is megnézni. Valószínűleg van ott még vaj.
Hellcat
Tagadják tehát igaz minden vád...ez mindig így volt eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.