Márciustól további kedvezményeket vehetnek igénybe a nyíregyházi nyugdíjasok a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. által üzemeltetett fürdőkben. A nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező helyi lakosok, már nem csak olcsóbb belépő jegyet, hanem öt alkalmas bérletet is vásárolhatnak jelentősen olcsóbban, majdnem fél áron. A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. egységeiben fürdőzőknek nem újdonság, hogy kedvezményt élveznek a senior korosztályú vendégek. Tovább csökkenti a belépőjegyük árát az a tény is, ha a szépkorú, nyíregyházi lakcímkártyával rendelkezik. Tavaly mintegy 9000 db. kedvezményes nyugdíjas fürdőbelépőt értékesített a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt., melyet a szerződött nyíregyházi nyugdíjasokat tömörítő egyesületek, civil szervezetek vásároltak meg tagjaik számára. A kedvezményes jegyeket szezonon kívül, az AQUARIUS Élményfürdőben, míg egész évben a Júlia fürdőben használhatták fel az érintettek. Az AQUARIUS Élményfürdő gyógyszárnyának építési ideje alatt, a Hotel Fürdőház*** biztosított lehetőséget a...

Forrás: nyiregyhaza.hu
Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ez egy dicséretes kezdeményezés. Az ország valamennyi fürdőjében bevezethetnék, hogy érvényes nyugdíjas igazolvánnyal egy hétköznapi napon féláron fürödhetnének a nyugdíjasok. Nem kellene ezt a nevetséges Erzsébet fürdőjegyet hírdetni, amihez úgysem lehet hozzájutni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.