Lehet, a nagy sietségben nem sikerült szóról szóra visszaadnom a miniszterelnök beszédét, sőt az is lehet, hogy nagyon is pontatlan, amit leírtam, de utóbb visszaolvasva rájöttem: sokkal jobb, őszintébb és igazabb beszéd lett, mint amit ő mondott. És még szól is valamiről… Tisztelettel köszöntöm mindannyiunkat, hölgyeim és uraim, hát ennyien maradtunk. Köszöntöm Kati asszonyt, Schmitt Pál elnök úr kedves feleségét! ... Mivel én ma sem vagyok szónok, hanem a magyarok örökös miniszterelnöke, most sem szónokolok inkább bemutatok egy közepes színvonalú, politikailag inkorrekt stand up produkciót.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Gratulálok! Ez nagyon Nagy Bandó :)
"Nem árt, ha tudjuk, hol vannak a korlátaink, ne mi kapjuk a legtöbbet. Nehogy úgy járjunk, mint Füles a Micimackóból, aki elvesztette a farkát' :)))
oncogito
Remek írás, telitalálat! :-)
Ez különösen tetszett: "Azokról beszélek, akik nap mint nap azért ügyeskednek, hogy eltartsák a családomat, kifizessék a számláimat és az adómat, hogy mi a tisztességet kerülve nevelhessük föl a gyermekeinket.
Mostantól és folytatólagosan olyan döntéseket fogunk hozni, amelyek megkönnyítik ezeknek az embereknek az életemet. "
bakegya
Nagy Bandónak sikerült kihozni valamit ebből az alcsuti-szellemi toprongyos-fóbiás szófosásból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.