Giró-Szász András szerint a kormányt nem foglalkoztatja az Orbán-Simicska háború. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár erről az ATV Szabad szemmel című műsorában beszélt vasárnap. De vajon mit akart üzenni a narancs bohóchal (Amphiprion percula) mintájú nyakkendővel?

Giró-Szász azt mondta, megdöbbent Simicska szavain, de eszébe jutott, honnan ismerős számára ez a stílus.

"Hallottam már ehhez hasonló szavakat, Gyurcsány Ferenctől, jó pár évvel ezelőtt."

Navracsics Tibor pár évvel ezelőtti kijelentésével kapcsolatban – mely szerint Simicska-kormány van – azt mondta Giró-Szász, hogy minden politikus a saját maga mondataiért felel. A mostanában igen kritikus Illés Zoltánról pedig úgy vélekedett, sértett emberek sértett mondatait hallani. Szerinte nem véletlen, hogy az beszél így, akinek a munkájára a kormány nem tartott igényt.

Megszólalt a kormány Simicska-ügyben

Azzal, hogy az Emmi tiltólistára tett bizonyos szavakat, egyetért, mert szerinte a kormánynak nem szegénységpolitikája van, hanem szegénység elleni politikája. Az is kiderült, hogy Giró-Szász szerint netadóról sosem volt szó:

"Szó nem volt az internet megadóztatásának elképzeléséről, szó nem volt az internet bármilyen pénzügyi korlátozásáról."

Az útdíjjal kapcsolatban az államtitkár nem lát problémát, szerinte csupán a média talált 4-5 olyan képviselőt és polgármestert, akik ellenérdekeltek voltak az útdíj bevezetésében, de a többi 3200 településen nem találtak ilyet.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Ha szó sem volt netadóról, akkor feleslegesen tüntettünk és Deutsch Fürtelen Tomi feleslegesen konzultál most a néppel?!

Apropó, Deutsch és internet!
Giró-Szásznak inkább ez a 2011.03.21-i twitter megjegyzés ugorhatott be, ahol hasonló volt a stílus:
"Vannak szemét alakok. Vannak aljas emberek. Vannak rosszindulatú örültek. Vannak irtózatos gecik. Vannak gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány"

Benne van Gyurcsány, csak nem ő mondta, hanem róla mondták.
Te... Geci-Szász András.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@m.macskosz: Igen. De ezt összehozni kicsit snasz. Az ÁVH-ban főleg a királyi csendőrségtől megmaradt és igazolt tisztek és közlegény, a vidékről feljött mezőgazdasági munkások, a gyár nélkül maradt munkások jelentkeztek és képezték az alapot. De ha a Karhatalmat ide veszed oda már "csak" iskolázottabb embereket vettek fel. Hogy milyen volt az állomány ? olvashattad ha érdekelt. a 60 évek elején a BM, Akadémia 2 éves képzésén rendőri ismereteket oktattak, mint a mai főiskolán, de elvégzésekor 8 általános végzettségük és érettségijük lett. Igy vált lehetővé , hogy a Horthy kor tisztjeit kiszuperálják. persze nem a hírszerzéstől és nem a III/III-tól. Azok az emberek többsége jól képzett volt és java részt valamilyen iskolát, nem egy esetben egyetemet végeztek. Nem beszélve, hogy Moszkvában is képezték őket. Lakás, üdűlö, és hasonló juttatások voltak. A TEK más. Őket is s szükség hozta egybe. Mert ezeket a szocializmuból gyökerezett vezetőket ki kellett szuperálni. Még a bűnügyről is.Megtették, sok jól képzett tiszt ment akkor a TEK-z. És miért fizetik jól őket. ? Talán mert többségük még Pintérrel együtt húzott csizmát. És miért kommunistáknak mondják őket? Hát talán azért mert ezek az emberek a szocializmus ejtőernyősei voltak. Párt háttérrel. Igen rá is ez jellemző. Na egy kis izelítő abból ha az ember látszólag súlytalan emberek emlékiratait olvassa.És hogy kerül ez ide. Hát mivel megemlítetted az ÁVH-t és TEK hasonlóságát. Ugyan azok az emberek vezetik őket. Nos akkor keresd a gyökereket a háború utánni időkben. És meglátod mi hasonlít és mire és mire nem. Ezek a Kuntakinték.
m.macskosz
@Vizual: Férfiasan bevallom, hogy időnként --visszaolvasva --, a szarkazmusomon magam is meglepődöm, időnként önkritikát is gyakorolok. (Ha kell, meakulpázom is egy kicsit, -ha muszáj-, de fura módon elég sokan lájkolnak, ezért úgy sejtem, hogy beletrafálok a dolgokba.)
Engem nem az zavar, hogy jelen van Magyarországon a cia, az fbi, a tek, a készenléti rendőrség, a...hiszen az állampolgárok védelme fontos. Én nem kapok frászt, ha rendőrt látok, sőt! De! Amiatt aggódom, ha egyszer az emberek mégis felébrednek és morcosabban reagálnak a jelenlegi rezsim gaztetteire, ezek a megélhetési fiúk, lányok bizony belelőnének a tömegbe...és lehet, hogy nem gumilövedékkel. :(
m.macskosz
@zöldszem: ma, 08:30 Ha létezik reinkarnáció,
--remélhetőleg Hofi valami nagyon kedves lény formájában létezik--,
de hogy Q.va sokat csuklik szegény, az biztos. :)
vukkocska
Le sem írom a nevét, ki mondta, mert ritka gennyes alaknak tartom: "a kormány nem foglalkoztatja az Orbán-Simicska háború" Szerintem foglalkoztatja, főleg Orbánt foglalkoztatja, csak nem akarják a sz...rt felkavarni, mert attól nagyon nagyon büdös lenne. Ha nem lenne veszíteni valója Orbánnak, biztos, hogy élő adásban nyírná ki Simicskát. (jelképesen, nem szó szerint) Már alig várom, hogy tiltakozzon Orbán, hogy ő nem geci. A hallgatás pedig beleegyezést jelent a köznyelv szerint.
m.macskosz
@vukkocska: Szoktam keresztrejtvényt fejteni.
Pl. egy meghatározás: forgó.
Megfejtés: giro.
Nem lesz mindig ilyen karakán csávó girnyószász, bár,
hogy ki a fene fogja elvenni a szemlesütős gazember vagyonát...?
Azok, akik még a Szulejmánt nézik és megbeszélik egymás közt,
sajnos biztos nem...:(
mariaberta
@Knapp75: De Gírónak Dajcs gecije tetszett, Simicskáé nem annyira, pedig ez a stílus, -ha annak lehet egyáltalán nevezni- a fidesz sajátja. Természetesen Gyurcsányt semmiből sem lehet kihagyni, mert abba belebetegednének, -van akinél ez már megtörtént-. Továbbá az sem bántotta szépérzékét, hogy Dajcs azon tanakodott fennhangon magában, hogy "ki az a fasz?"stb.
Girnyó Szász, maradjon a saját házuk táján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.