Lépésről lépésre dőlt meg a szigetszentmiklósi gyerekek vallomása a bíróság előtt, csak éppen a zárt tárgyalás miatt ezt kizárólag a résztvevők követhették, de a miértekről utólag sem beszélhetnek. A hvg.hu-nak sikerült több olyan részletet kiderítenie, melyek legalábbis árnyalják a képet arról, hogyan lett a vádiratban szereplő „napi rendszerességű” szexuális erőszakból és patkányevésből a közvéleményt megbotránkoztatóan enyhe ítélet. Figyelem: az írásban a nyugalom megzavarására alkalmas állítások is olvashatók. Csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az a bizarr ahogyan a bíróság ítél!!! Hazugságvizsgálóra kötötték a két férget és bebizonyosodott, hogy a gyerekek nem hazudtak - ezek tényleg vadbarmok.
szaboria1
@1magyar: Fogadjunk el sem olvastad a cikket végig.
1magyar
@szaboria1: Nem, csak a tv-ben láttam,hallottam amikor az ügyészség mondta ezt.
szaboria1
@1magyar: Hosszú a cikk de érdemes elolvasni.
freemanpetya
Túl extrém, máskor meg elég ha csak ráutaló magatartás van. Kik döntenek itt? Miért védik ennyire ezt a két patkányt? Csak nem rokonai valakinek vagy esetleg benne voltak valami hálózatban...khmmmm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.