Összesen közel 200 millió forintos közbeszerzést nyert el a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc cége – írja az mfor.hu a Közbeszerzési Értesítőre hivatkozva. Ezzel idei első győztes tendereit "húzta be" a felcsúti polgármester.

A hirdetmény szerint egy 82,5 és egy 117,8 millió forintos tenderen győzedelmeskedett a Mészáros és Mészáros Kft., és mindkettőt a Fejér Megyei Kormányhivatal hirdette meg. Egyik szerződés tárgya a „Fejér Megyei Kormányhivatal Törzsépületének korszerűsítése” elnevezésű projekttel összefüggő kivitelezési munkák elvégzése, a másik pedig a „Fejér Megyei Kormányhivatal Földhivatal és Munkaügyi Központ korszerűsítése” elnevezésű projekttel összefüggő kivitelezési munkák elvégzésére szól.

Mindkét közbeszerzés során pályázott még a SOKON Építőipari és Kereskedelmi Kft, valamint a BAUREX-T Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, ám végül a milliárdos felcsúti polgármester cége győzött.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
"Két összeillő ember
Fénylő tágra nyíló szemmel."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Piszkosul aggódtam, hogy talán valamelyik tisztességes, véletlenlk sem fideshz-nyalogány nyeri meg ! De nem ! Van Isten ! Úgy híjják OVI !
Fradigege
Kéne alapítani egy Mészáros & Mészáros Kft.-t, aminek a neve nagyon hasonlít a polgármesterére és pályázatokon indulni. Például az "és" helyett "&" használni. És akkor az elbíráűló bizotság összecsinálná magát, mi pedig nyernénk a tendereket.
bakegya
HOGY NEM DÜL RÁ A DARU,MEG A NAGYHARANG A GELLÉRTHEGY ELTOLÁSA KÖZBEN444 A BEHAJTANI TILOS TÁBLÁK ALÁ TEMETTESSÉK-ahol hónapok óta ott rothadhatunk!- milyen jogon zárnaK KI ÉS LE MINKET MAGYAR ZEMBEREKET,AZ E -FÉLE BŰNÖZŐK PEDIG SZABADON JÁRHATNAK KELHETNEK.Felcsuttól-Fehérvárig már mindent benyeltek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.