Úgy tűnik, a kis éjjel-nappali boltok nem fognak tudni megfelelni annak a követelménynek, hogy éjjel a tulajok közül is álljon valaki a pult mögött, így nem lesznek nyitva csak nappal. Lesznek elbocsátások és boltbezárások a kis éjjel-nappali boltoknál is

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
Ez itt gazdasági lépésváltás, új csoportok helyzetbe hozása. Az ódiuma a lakosságé.
zöldszem
@Aki Én: Én a napokban beszéltem egy kisboltban alkalmazottként dolgozó nővel.
Azt mondta, neki hiányozni fog a vasárnapi bér. Neki elég volt, a havi 2 szabad hétvége.
És ez csak egy vélemény a több ezerből.
36
A falunkban is bezár vasárnap a családi kis bolt. A tulaj megunta a folyamatos törvény módosítást. Kész, ennyi. Elfáradt.
A dohánybolt viszont, ami mint tudjuk káros az egészségre és az ifjúságot megrontja, max. 10% szokott le róla, nyitva lesz. A sört a délutáni focimeccshez, valahol meg kell venni. A gáz az hogy az emberek többsége, ez utóbbi indokot tartja itt a legfontosabbnak. Hát. Egészségesen kell élni.:(
Aki Én
@zöldszem: Én is találkoztam ilyennel, de persze olyannal is aki örül. Szeretik úgy tálalni, mintha a családok és anyák megmentői lennének ezzel a törvénnyel. Na de ne csináljunk már úgy, mintha vasárnap csak kényszerből dolgoztatott családanyák lennének műszakban.
Hellcat
Elsőre azt hittem a bugyuta sorozatnak lesz vége...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.