A történet, melyet most közreadunk, borzasztó abszurd, ennek ellenére nemhogy ritkaságszámba nem megy, hanem teljesen hétköznapi, szinte mindennapos jelenség. Ezért is van különleges kapcsolati jelentősége a nemrég megtörtént szomorú eseménnyel, amikor egy sanyarú sorsú (és lelkű) vállalkozó megkéselt két NAV-os dolgozót, amikor azok, valamilyen okból az otthonában felkeresték. Az egyik meghalt, a másik súlyos sérüléseket szenvedett.   A médiában megjelent hírek alatti kommentek igen jelentős része, bár a halálesettel kapcsolatban némi részvéttel, de a NAV-os

Forrás: hirarena.com
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
De sok ilyen átlagember van akiket így vegzálnak és tesznek tönkre egy életre.
Szegény nőnek a gyereke is meghal aki Angliában próbált megélni.A rák oka, mint tudjuk legtöbb esetben a stressz és a szerencsétlen gyerek, meg a többi aki nem éppen kalandként éli meg a külföldi munkát.
Toby
A patkánykormány csinált csicskákat a navosokból, miközben egy dagadék kaszinótulaj születésétől fogva adómentes !
1magyar
@Toby: A navos az mindig is navos volt, ill. apehos.
Boszi27
Elég szűk a NAV érdeklődési köre: úgy látszik elsősorban az ilyen kicsi, aprópénzek érdeklik. A múlt héten egy ajándékba készült házi torta izgatta fel őket. Néhány hónapja egy kötögető nagyi holmija egy hirdetési oldalon. Becsléssel megállapítja mennyi lehet a jövedelem, mert ennyi pénzből biztosan nem lehet megélni, (sztem sem) és az után rója ki az adót és a büntiket. A minimál nyugdíj, a rokkantsági "nemtommi", a közmunkásbér nem tűnik fel senkinek, hogy talán abból sem lehet, mert a létminimumnál ezek a pénzek is jóval kisebbek? Van másik oldala is az éremnek: Pl évi 80 Milliós fizetésből hogyan lesz 160 Milliós lakás? Ez lenne a munkaalapú társadalom? Aki munkából próbál megélni azt ellehetetlenítjük, eltapossuk...?? Hová fordulhat a hatóság üldözöttje? Fel??!
coyote3
Vajon az ilyen mocskosul élvezkedős, hatalom mániás idióták, miért nem a rogánfütykös kiskomcsi növekvő lakásának anyagi hátterét vizsgálják???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.