Nagy a különbség aközött, hogy egyes településeken mennyi segélyt adnak. Így az MSZP szerint az is elképzelhető, hogy belső vándorlás indul az országban  - hangzott el az RTL Klub híradójában.

Ez azt jelentheti, hogy a szegényebb vidékekről elköltözhetnek az emberek a módosabb településekre a nagyobb támogatások reményében. Ha például összehasonlítjuk Budaörsöt Magyardombegyházzal, láthatjuk, hogy az önkormányzat az előbbinél 4000 forintot tud adni családonként lakhatási támogatásra, míg utóbbinál csak 2500 forintot. A kormány álláspontja szerint azonban ettől még nem kell a "segélyvándorlástól" tartani.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
"... a szegényebb vidékekről elköltözhetnek az emberek a módosabb településekre a nagyobb támogatások reményében."
Igen. A "segéllyel tömött" zsebű segélyezettek hátrahagyva házaikat elindulnak a nagy semmibe a magasabb segély reményében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@1magyar: "Magyar igazolvány külföldieknek (6-65 év között) (90%)"
1magyar
@m.macskosz: Na most már látom, nekem ingyen járna mert úgy látszik vak is vagyok.
nyanya001
Még nem tömték eléggé degeszre a zsebeiket,
még nem épült elég stadion ?
A fővárosban a tervek szerint a felére csökken a közfoglalkoztatottak száma – derül ki dokumentumokból. A Belügyminisztérium még nem válaszolt arra a kérdésünkre, hogy ennek mi a magyarázata, s arra sem, hogy országosan is lesz-e ilyen megszorítás.

nol.hu/belfold/visszafogjak-a-kozmunkat-1519575
havasigyopár
Hogyne mennének a segélyekért. Elvették a rokkant nyugdíjat, ápolási segélyt, gyógyszer hozzájárulást, a munkanélküli segélyt és még mi mindent. Sajnos azt vette el, ami eddig járt!!! Nem beszélve a magánnyugdíjpénztárról és még amit nem tudok. Lecsökkentette a nyugdíjemelést 1,8 %-ra, ezzel is a szegényebbek jártak rosszul. Az árak meg emelkednek, emelkednek. Ezért is van Magyarországon 3,5 millió szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.