Habony Árpádék új hetilap elindítását tervezik – értesült a Népszava. Állítólag a miniszterelnök tanácsadója mellett a Századvég is segédkezne ennek beindításában. Így az újság a tervek szerint akár a Heti Válasz riválisává is kinőheti magát, ám barátibb hangnemet ütne meg a kormánnyal.

A Népszava információi szerint a kormány nem szeretne kizárólag a közmédiára támaszkodni. Éppen ezért az újság mellé új, önálló tévécsatorna, illetve rádiócsatorna létrehozását tervezik. A tévécsatornánál akár még Andy Vajna is segédkezhet, de hogy a Századvégnek a hetilapon kívül lenne-e szerepe a többi médium felépítésében, azt nem tudni.

Annyi biztos, hogy a médiaháborúhoz Simicska Lajos már megtette a szükséges lépéseket, míg a kormány a reklámadóval vághat vissza az üzletembernek.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Őszintén mondom, nem értem. Ha több csapból folyik a hazugság, akkor az hitelesebb lesz? meg hát aztán, ha ma egy köztévét nem néz valaki, akkor majd hetet fog? Arról nem beszélve, hogy ez csak közpénz milliárdokat tüntet el megint. Pontosabban el nem tűnik, csak átrendeződik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ezek legalább dolgoznak, de mit csinál az ellenzék? -azon kívül, hogy például Szanyi ismét hülyeségeket beszél? Tudjuk nagyon jól, hogy Ő és társai támadták hátba Gyurcsányt. De azóta sehol sincsenek. Mesterházy sem felelt meg, Tóbiást is kezdik lejáratni.
Amíg ezen az oldalon csak egymás fúrják, Orbánék, -még Simicska támadásából is igyekeznek hasznot húzni.
Nem kellene már végre valami normális módon politizálni???
Aki Én
@bencemacska: Ha ezek egyszer nem nyernek választást (ha lesz még olyan), akkor remélem örökre eltűnnek.
bencemacska
@Aki Én: ma, 13:08

Én már 2002-ben is ezt reméltem, de ez a manusz még a Csodálatos Mandarinnál is jobban regenerálódik!
Aki Én
@bencemacska: Semmi sem tart örökké. Sokat hibáznak, nagyon sokat.
nyanya001
Ez az élő malacpersely már csak itt tud fényesen megélni !
Andy Vajna kedvenc cége egymilliárd forintot tüntetett el adómentesen !
Egymilliárd forintot eltüntetett

Az Intercom Zrt. tulajdonosa egy offshore cég, a Curaçao-ban, a Holland Antillákon bejegyzett Magyar Enterprises. A leányvállalat azonban Magyarországon tevékenykedik, így a cégbíróság felé éves beszámolók leadására kötelezett. Az Intercom Zrt. utolsó nyilvánosan elérhető, 2010-es pénzügyi mérlegének (PDF) tanúsága szerint a cég 2010-ben közel egymilliárd forintos veszteséget produkált. Ezzel párhuzamosan egy év alatt drasztikusan, 2,45 milliárdról 1,48 milliárdra csökkent a vállalat saját tőkéje, ami az egyik legfontosabb céges mutató( Igaz, a cikk 2012-es de történt valami ? Nem ! Semmi ! )
atlatszo.hu/2012/01/25/andy-vajna-kedvenc-cege-egymilliard-forintot-tuntetett-el-adomentesen/
világlátó
Lám bezárkózik a fidesz, a kormány és viszi magával a bástyák és vastag falak mögé a médiáját is. Előbb mint utóbb kimerülnek a készletei, elfogy a municiója, aztán majd az éltető kútja is kiszárad. Igaz, addig mi is tönkremegyünk, de kiengednünk őket akkor sem szabad. Soha többé. A kisérlet , ez is, ahogy más kisérlet, NEM JÖTT BE. Talán egy új demokratikus, európai, Magyar Köztársaság! Amíg élünk próbálkozunk, no és okulunk az ostobaságainkból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.