A netadós, a NAV-os korrupció elleni és a január másodikai tüntetések szervezői után a Facebook kommentelőit citálja bíróság elég Tényi István.

Mint a vs.hu megírta, a Milla oldalán magánemberek szidták a fideszes Tényi István, mint magánembert. A rendőrség most becsületsértés vétsége miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen Tényi feljelentése nyomán.

A Milla Facebook-oldalának egyik januári bejegyzése alatt szidalmazták Tényit a kommentelők, emiatt tett bejelentést az érintett a VII. kerületi kapitányságon. A rendőrség a Pesti Központi Kerületi Bíróságra továbbította az ügyet.

A bíróság időközben hozott egy végzést, mely szerint a feljelentésben megjelölt 23 hozzászólás szerzője (például Zoltán Gonda, Imre Elek Katona, András Holik, János Molnár) a Facebook felhasználói név alapján nem azonosítható, ezért a bíróság megbízta a VII. kerületi rendőrséget, hogy nyomozza ki, mi a valódi nevük, születési helyük és idejük, anyjuk neve és lakó- valamint tartózkodási helyük azoknak a kommentelőknek, akiknek a sértő hozzászólásait Tényi kifogásolja.

Egy "főállású Fideszvédő troll"

Az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" oldal korábban leírta, hogy ők Tényit egy főállású Fideszvédő trollnak tartják, aki a netadós, a NAV-os korrupció elleni és a január másodikai tüntetések szervezőit feljelentette. Ugyancsak az ő kezdeményezésére indult az Ökotárs elleni vizsgálat, de előfordult, hogy Simicskának kért rendőri védelmet.

Mint írják, Tényi "tanárként a katedráról bátorítja diákjait a zsidózásra, és rendszeresen szemlélteti is nekik, hogy kell azt."

A feljelentőember az V. kerületi Fidesz tagja, így "nem lehet tudni, hogy szimplán csak egy elmeháborodott náci vagy a lopott pénzből való részesedésért teszi ezt" – írja az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" oldal.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...én a fotón " kislánynak " néztem...:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Anno,a GESTAPO-nak,Magyarországon kevés spiclit kellett alkalmaznia.Elvégezte ezt az alja magyarok egy része.Ezt keresztényi hitük diktálta.Isten nevében cselekedtek!!
ArGomentum
Mindentől függetlenül, miért írják a neveket fordítva??? Vezetéknév-keresztnév.Ne mááá!
ferii
Nem kell vele foglalkozni,ez egy hülyegyerek' :)
zoró
Legalább lehetőség lesz a fejét le rúgnom. De most beszartam és eljöhet kinyalni ! Ő is ,,és Orbán,és társai.Ennyi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.