Mégpedig azért, mert cigánymaffia. A párt szerint nem játszottak össze a Fidesszel: nincs semmilyen együttműködés a két párt között – jelentette ki Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője kedden, közölve: Apáti István azért nem vett részt a keddi parlamenti szavazásokon, mert halálos fenyegetéseket kapott a "helyi cigánymaffia" tagjaitól, ezért családjával maradt.

Az ellenzéki politikus ezt arra reagálva közölte, hogy baloldali pártok Apáti István távollétével magyarázták, hogy el tudták fogadni a kétharmados kormányzati előterjesztést kedden a parlamentben, noha a kormányoldalnak nincs ekkora arányú többsége.

Mirkóczki Ádám visszautasította, hogy egyezséget kötöttek volna a kormánypárttal. Nincs megvásárlás vagy háttéralku – szögezte le a szóvivő. Képviselőjük, Apáti István távolmaradását azzal indokolta, hogy ő és családja a hétvégén

halálos fenyegetéseket kapott a "helyi cigánymaffia" tagjaitól,

és tekintettel arra, hogy néhány hónapos gyermeke van, ezekben a napokban otthon maradt a családjával. A politikus hétfőn feljelentést tett és vállalja a következményeket, ha a frakció szankcionálja a hiányzást – mondta a szóvivő. A jobbikos politikus a "baloldali hisztériázóktól" azt kérte, számoljanak el, hány és milyen esetekben szavaztak együtt az országot tönkretevő stratégiai ügyekben. Bírálta, hogy bármilyen magánéleti helyzet adódik egy párt életében, a baloldal kizárólag a politikai haszonszerzést nézi.

Legutóbb tavaly decemberben jött jól a Fidesznek a Jobbik "magánéleti helyzete", akkor is hasonlóan érdekes magyarázatot adott a párt.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Magyarázni ezt lehetetlen, annyira kilóg a lóláb!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
Ha még egy helyet bukik Tapolcán a kormánytöbbség, akkor majd 2 vagy 3 jobbikos fog otthon maradni a családjával, hogy meglegyen mégis a kétharmad?

Vagy ha küldök a Jobbik tagoknak egy kör-sms-t a cigány maffia nevében, akkor mindegyikük otthon marad?
Ezt mondjuk a Fidesz-frakcióval is ki lehetne próbálni...
Desischado
Nem mondom mióta, hogy ez lesz? Bár nekem is úgy lenne lottóötösöm, ebben egyetértek Kerkával. Megint megmutatta az igazi arcát a jobbik! Mocsok banda!
F_Viktor
TISZTESSÉGES kisgyermekes családapa éjjel két órakor a kocsma előtt mit keres?
S ő lenne, egy ilyen ember a mi képviselőnk?
mariaberta
@F_Viktor: Mit keres, mit keres? egy éjjeli pillangót, hogy teljes legyen a kikapcsolódás.
DogAdventures
@hattorihanna: neked mennyi az IQ-d?
10-20
20-30
30-40?
hűhaha
DogAdventures
Mindent tudtok,azért vagyunk most ott,ahol vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.