Újabb hírtévés távozik a csatornától. Mentes Katalin a kezdetek óta – tehát 12 éve dolgozott a csatornánál, ebből 5 évig volt a Híradó főszerkesztője – írja a PestiSrácok.hu.

A fideszes portál szerint a csatorna új vezetősége teszteli a szerkesztőket, hogy hajlandóak-e a Simicska által kért fordulatra. Mentes távozásának hírét az Origónak is megerősítették.

Felmondott az egyik legrégebbi hírtévés is

Nem kizárt, hogy a Simicska-médiabirodalomnál további felmondások is lesznek. Múlt héten például a Célpont című műsor komplett stábja lépett le, mert nem értettek egyet azzal, ahogyan Simicska bírálta Orbánt. Nem sokkal később pedig a szintén Simicska érdekeltségébe tartozó Class FM hírigazgatója, Mezei Zsolt távozott.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csak az orban-nyaloncok tavoznak. Nekik lesz majd hely az uj M1 hircsatornan, amit csak a birkak, es agymosottak neznek.
bencemacska
Nem lenne egyszerűbb egyszerre oda szerződtetni az egész Hír TV-t ? Nem lennének gondok az egyes szerkesztőségek összeállításával!
pbalage
valami xxx videó nincs véletlenül erről a nőciről?
Ugyanis kiváló szopós szája van a posztképen.
(kovi)
keresztapa
@pbalage: Azért viselkedni is tudni kéne, nem csak szövegelni, a testi alkat nem azt mutatja láttatni amire gondol a figyelő, hanem azt amire alkalmazzák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.