Budapest felé vitték őket, elképzelhető, hogy Irakba vagy Oroszországba viszik őket. Kedd délelőtt cseh rendszámú vontatókon körülbelül tizenöt tankot szállítottak Budapest felé az M1-es autópályán, számolt be olvasónk, aki Tatabánya környékén készített róluk fotókat. Megkérdeztük a Honvédelmi Minisztériumot, hogy a tankokat ki és hová szállítja, azt ígérték utánanéznek. Nem elképzelhetetlen, hogy azokról a harckocsikról van szó, amiket Svédországból a fegyverembargó ellenére Irakba szállítanak egy cseh cég közvetítésével. A 250 darab könnyű harckocsi szállításáról épp ma közölt cikket egy svéd portál.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strong
Ezek nem tankok, hanem BMP - k. (felderítők..)
(könnyű-páncélos)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@tivoli: A cseheknek is volt eszük. Megtartották a hadiipart.
Érdemes megnézni az Excalibur army honlapját. Valóban amolyan fegyver diszkont. Mint egy raktár áruház.
tivoli
@36: ma, 09:00
Az oroszok hadiipara Ukrajnában volt. Vajon azzal most mi van?
36
@tivoli: Ez ismét érdekes egy kérdés. Jobban tanulmányoznom kell a térképet. Ki kell keresni a hadiiparral rendelkező településeket. Az ukránok, repülőgépet terveznek, tankot gyártanak. Vagy gyártottak?? Homályos dolog volt nekem mindíg, az hogy tulajdonképp hol is folynak egyáltalán a harcok?! Mert írták az egész kelet ukrajnai határ területet, majd ezt változtatták dél-kelet ukrajnára. Végül csak a déli, Mariupol-ról írtak.
Azt tavaly olvastam, de csak egy cikkben, hogy az oroszok vasútra raktak szinte egész hadi gyárakat és vitték át oroszország területére. Na de, azt előbb el is kellett foglalni. Sok a kérdőjel.
tivoli
@36: ma, 11:58
Lehet, hogy ebből a költözködésből kerekedett ki a konfliktus? Az orosz azt gondolta, hogy övé a beruházás, hát viszi, s ha az ukrán Eu-tag akar lenni, ezt még időben kimentik. Szerintem jogosan.
36
@tivoli: Ebből a szempontból egyetértek az oroszokkal. Csak most néztem, hogy egy cég honlapját el lehet érni, ha harcjármű gyártásról beszélünk. A Kharkiv Morozov Machine Building. Hát. Nem tudom. Harkovot elfoglalták az oroszok?
tivoli
Nem tudom, de nagyon közel van az orosz határhoz, csak egy ugrás..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.