Felmerült, hogy akár végleg bezárják a Déli pályaudvart. Ezt a lehetőséget is megvizsgáltatja a kormány. Arra kérték a nemzeti fejlesztési minisztert, kezdjen konzultációt a pályaudvar jövőjéről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ne már", úgy szerettem :( és mindezt azért, mert a közmunkások kigazolták az alagút tetejét? Na, tessék! Erre sem készült hatástanulmány :)
pbalage
@JAJMÁR: én egy hónap alatt 46 ezerért tönkreteszem a Várkert Bazárt, kitépek néhány központi jelentőségű gazt, mert esetleg (netán) félreértem azt a mondatot hogy "Azt a kákicsot még véletlenül se tépd ki"
A lóvét felveszem, és természetesen perlek, ha nem fizetnek.
wagabund
Nem zárnak be semmit.

Előtte ott van a Kelenföldi pu, ami oly mértékben lepusztult, hogy rémes. Tehát arra nem lehet zúdítani a forgalmat.(bár ésszerű lenne)

Most csak rágatják a gumicsontot(szopatnak), hogy nekem is legyen miről irogatnom. Pár hónap múlva átadják, mint a Várkert-bazárt, és újabb sikerként könyvelik el az előző nyóc év felett.
JAJMÁR
@pbalage: 23:55 :-D Nem rossz ötlet! Tépkedjük ki a "gazokat", és dőljön össze, aminek dőlnie kell :-)
nezelodo
"JAJMÁR
Ne már", úgy szerettem :( és mindezt azért, mert a közmunkások kigazolták az alagút tetejét? Na, tessék! Erre sem készült hatástanulmány :)"

Miért, arra készült, hogy a Simlicska elszabadult hajóágyú lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.