Kitartóan emelkedik a kiskerforgalom. Idén januárban a kiskerforgalom volumene a nyers adat szerint 7,7, naptárhatástól megtisztítva 8,2 százalékkal nőtt év/év alapon - adta hírü a KSH. A tempó kissé felülmúlja...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
A KSH-nak meg egyre jobban megy a hazugság! Vazze! Emelkedett az ÁFA + emelkedtek az árak!
papa.49
A nagymami azért skubizza annyira az árat, mert olyan kurva jól megy, a nyugdíj emelés után!!!
Aki Én
Azért ezt egy kicsit összetettebbnek gondolom. Teljesen normális, hogy amikor az emberek egyre kisebb hányadának van módja külföldi nyaralásra, síelésre, akkor, hogy erről ne kelljen teljesen lemondania, beindul a belföldi turizmus és hazai vásárlás. Amikor autót, lakást nem cserélget az ember olyan tempóban, ahogy az szükséges lenne, akkor legalább a hétköznapi vásárlásnál ne kelljen filléreskedni. Több olyan ismerősöm van, aki ugyan nyaralni már nem jut el, de a hűtőjük azért tele van. Ha ez a mérce, akkor nagy a baj. Egyrészt jó dolog a pénzt itthon elkölteni, másrészt szomorú, hogy nem adatik meg a pihenés lehetősége. Évente HATMILLIÓ ember nem tud elmenni nyaralni még itthon sem. Minden pozitív témájú emelkedésnek örülök, ha nem megy más rovására. Mondjuk a lemondás rovására.
papa.49
@Aki Én: Itt az emelkedés a cimboráknál jelentkezik, nem hiszem hogy azok akik ide szoktak írni rendelkeznének 17 ingatlannal mint a lézeres, lázas pali...A többi meg megpróbál ,,túlélni,, több, kevesebb sikerrel, általában kevesebbel!!!
coyote3
A nemzeti hazugságokat gyártó hivatal újabb gyöngyszeme :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.