A Jobbik elnöksége százezer forintos pénzbüntetést szabott ki Apáti Istvánra, aki távol maradt a keddi parlamenti szavazástól. Az ellenzéki párt vezetése szerdán arról is döntött, hogy a jövőben minden kétharmados jogszabályt érintő szavazásról történő távolmaradás büntetést von maga után a Jobbik-frakcióban, és a norma visszamenőleg is hatályos.

Vona Gábor elnök-frakcióvezető az MTI-hez eljuttatott közleményben hangsúlyozta, a Jobbik elsődleges célja a Fidesz, valamint az elmúlt huszonöt év bukott elitjének leváltása, elvtelen együttműködés a többi párttal részükről kizárt.

A pártelnök megértését és együttérzését fejezte ki Apáti Istvánnak és családjának amiatt, hogy halálosan megfenyegette egy mátészalkai banda tagja. De a kétharmados többség eltűnése és a Fidesz erkölcsi, valamint legitimációs bukása miatt súlyos felelőssége van minden egyes ellenzéki képviselőnek – írta.

Vona Gábor kitért arra, hogy egyszer betegség miatt ő is távol maradt egy kétharmados szavazástól. Százezer forintos büntetését a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának ajánlja fel – közölte.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Egyszerűen ki kell zárni a frakcióból, utána a pártjából.Aztán majd otthon elgondolkodhat miért is lett országgyűlési képviselő.
tivoli
Oszt együtt isszák el a kantinban a befolyó összeget.
nyanya001
Persze, a Fidesztől meg megkapja a sokszorosát !
kakaósbögre
most egy kicsit megsajnáltam volna őket ha nem tudnám hogy ez csak a nyilvánosságnak szóló kamuduma.
coyote3
A sperma kiadta a parancsot, vona teljesíti...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.