2008-ban, ellenzékben Orbán Viktor még úgy gondolta, "nem lehet az oroszokkal olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak." A parlament aztán tegnap jól le is titkosította harminc évre a paksi gigaberuházás részleteit, ezért a miniszterelnök sajtósához fordultunk, hogy most akkor a kormány megpuccsolta-e az országot vagy sem?

Havasi Bertalantól azt kérdeztük, mitől változott meg Orbán azon álláspontja, hogy "a választóknak joga van a valóság megismeréséhez"? Havasi pedig elmondta, hogy

azért, mert a szocik.

"2008-ban a szocialista kormány a Déli Áramlat beruházásról szóló szerződést nem vitte be az Országgyűlésbe, a képviselők nem ismerhették meg, nem tárgyalhattak és nem dönthettek róla" – írta válaszában a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Havasi azt is hozzátette: a paksi beruházás esetében két törvény is az Országgyűlés elé került; a 2014-es parlamenti választás előtt az általános kormányközi szerződés, a választások után pedig a fejlesztés pénzügyi hátteréről szóló dokumentum vitájába kapcsolódhatott be minden parlamenti képviselő, szabadon kialakíthatták véleményüket, és meghozhatták döntésüket az ügyben.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kicsi tulipános cserépedényke !!! Nem a te feladatod a magyarázkodás, téged azért
tart a gazdid pórázon, hogy gyüjtsd össze a Colás-dobozait, ugrálj kéretlenül a
Fönök és az ujságírók között, néha ha a Fönök mögött állsz szorosan, simogasd meg a
hátsóját, és édes kettesben kapd be neki ( a gumicukrot :-), vagy a kaki után
takaritsad szépen ki !!! Jajjjjj lesz neked, ha menesztenek !! Páran már várnak
gondolom egy-egy baseball ütövel a kijáratnál ! Amennyien útálnak ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@lajospapa: minden rendben, de ki az a wittner?
lajospapa
@mariaberta: Wittner Mária országgyűlési képviselő a Fidesz frakcióban az előző ciklusban. 1956-os részvétele miatt elítélt volt. Mint orsz. gy. képv. azt mondta , hogy a paksi beruházás nem tartozik az emberekre.
1szomjas
@kkalman: Olyan, mint a fideszesek többsége..., a vezírükkel az élen...
1szomjas
@rosalinda57: Ez a Nemzetmegvezető Viktátor mondott már mindent, és mindennek az ellenkezőjét is . Ő egy valódi politikai szélkakas . Az életét végignézve színes kép rajzolódik ki... Az őt támogató politikai és társadalmi rétegek ezt szopják be , és / vagy használják ki...
mariaberta
@lajospapa: Régóta tudjuk, hogy a hülyeség ellen nincs orvosság. A Lipótót pedig pillanatnyilag /pillanatnyilag?/ zárva tartják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.