Ezt állítólag Simicska Lajos maga mesélte Csintalan Sándor egykori MSZP-s politikusnak, hírtévésnek. Csintalannal a Magyar Narancs készített interjút, a holnap megjelenő lapból új részletek derülnek ki az Orbán-Simicska háborúról.

A lapban közöltek szerint Simicska állítólag elmesélte Csintalannak tavaly áprilisi vitáját Orbán Viktorral. Eszerint a választási győzelem után Orbán felvázolta Simicskának, hogy a jövő egy másik médiában rejlik. Ebbe a képbe pedig nem fér bele az Index, amit állítólag Orbán szerint meg kell venni, "át kell alakítani, fel kell szántani." A Lánchíd Rádióra pedig nem lesz szükség, de saját médiumra igen. Simicska ezekre a tervekre mondta azt, hogy nem. Erre pedig Csintalan szerint Orbán azt felelte:

"Jó, Lajos, ha te ebben nem akarsz részt venni, akkor majd megoldjuk máshogy."

Így Csintalan erre az időszakra teszi a miniszterelnök és az üzletember politikai szövetségének felbomlását. Az Orbán-Simicska tárgyaláson a média mellett állítólag előkerültek az oroszok és Paks 2 kérdése is. Csintalan szerint ekkor hangzott el a második "nem" Simicska részéről, mert úgy vélte, ez sem pénzügyileg, sem politikailag nem vállalható hosszú távon és szerinte nem lehet látni, hogyan lehet ebből az elköteleződésből kimászni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ahogy én látom Orbán Paks2-vel szeretné megkoronázni lenyúlási politikáját. Simicska viszont tapasztalt mutyizóként látta a csábítást, de a rendkívüli kockázatot is ezért ő inkább a relatíve kisebb lopások mellett voksolt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Majd pont ezt az ,,árulót,, avatja be a terveibe a hazugovics, vagy a Simicska...
bencemacska
@papa.49: ma, 11:05
Hát a hazugovics már régen nem tartozik a haverjai közé, de Simicskával mindig jó volt a kapcsolata.
Simicska minden ismertebb médiamunkásával beszélt, mert kiválogatta ki marad, ki megy. Akkor pöccen be, amikor valaki megszegi az ígéretét! (Liszkay!)
papa.49
@bencemacska: Én se arra gondoltam hogy ezzel a gyíkkal haverkodik a hazugovics, ez csak nyal neki mind a 25 nyelvével...Azon se csodálkoznék ha kiderülne a pali közreműködése a kirobbant botrányba, bár igazán tök mindegy verjék egymást addig se minket nyuvasztanak...
human
@ilos: Látod ez a baj. Itt nem a polgárok számítanak. Az alapján dőlnek el a dolgok, hogy Orbán vagy Simicska a pénzes ember. Végül is a pénz érték, tehát ez egy érték alapú társadalom lett.
ilos
@human: Ugye nem akarsz általánosítani? Én Csintalanról írtam.
mariaberta
@ilos: Annak húzza a nótáját a cigány, /pardon roma/ aki fizet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.