Kedvenc műfajunk a police.hu-ról, amikor rendőrök mindenféle lopott (aztán meglett) szirszarral pózolnak, mintha csak a CSI: Miamiban, a mexikói drogkartell lefejezése után lennének. Persze valakinek ezek a tárgyak is értéket jelentenek, abban azonban nem vagyunk biztosak, hogy többet, mint amennyibe egy ilyen izgalmas tudósítás elkészítése kerül a rendőrségnek.

Most Tiszakeszin volt helyzet: ahol azt írják, "a helyi körzeti megbízott járőrtársával a bejelentést követően azonnal felkutatta és elfogta azt a tolvajt, aki egy tiszakeszi udvarról lopott el egy kerékpárt."

A bringa még aznap meglett, fotó is van róla, és persze a büszke megtalálóiról. Íme.

Ezt figyeljék, mit fogtak a tiszakeszi rendőrök!

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@almosd: Én úgy tudom reflektorral! :-)
Ráadásul egy kutya is volt velük aki nyomkövető, de eltévedtek szegények, mert az erdőben találkoztak Piroskával aki a nagyihoz igyekezett. Összekeverték szegény Piroskát Juliskával aki Jancsival a boszorka mézeskalács házát kereste, de a gaz mostohájuk egy malacot küldött utánuk, hogy egye meg a morzsát amit Jancsiék elszrtak, azért hogy hazataláljanak. na most mivel Piroskát összekeverték Juliskával, a farkas megette Piroska nagyiját. A nagyi nem hagyta magát, de a rendőrök későn érkeztek. Ezért hívták a mentőket, de a mentősök még a boszorka mézeskalács házában időztek, mert Jancsiék bevágták a vénasszonyt a a kemencébe. A nyanya elhamvadt, de az jó mert nem kell neki temetés, még sírgötröt sem kellett magának ásni ,tehát a mentők nem tudták újjáéleszteni. Így hívták a rendőröket akik viszont a nagyinál voltak, és sakkban tartották a farkast... Na akkor eddig világos? A mentők a banyánál próbálják hívni a rendőröket, a rendőrök a nagyinál a mentőket. :-) Van még tovább. Meséljem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
@human: ez így igaz, a sok betokosodott vén hülye, utálja a munkanélkülieket, utálja a piti megélhetési tolvajt, pl.ócska használt bringa ellopása miatt, na meg lenézi és a kőbányába küldené a segélyekért, támogatásért sorban állókat.
Viszont Orbánc vezérnek, és a haveroknak, államtitkár et, nak elnéz mindent, birka magyar módjára.
Sok otthon ülő ráérő nyögdijas pedig csak a köz tv,ből, M1,Duna Tv, ről tájékozódik,
ahol minden szép és jó, ők meg elhiszik, oszt jó napot.
Mert egy demagóg országban nőttek fel.
human
@radios45: Így van, de ez a Marika néni nem hibás. Ha nincs tyúk, akkor nincs tojás és akkor nincs pénz és akkor szerényebb az élet is. Ezt a folyamatot ő is képes lekövetni.
De szerinted hányan tudják felfogni, hogy a hazánkba beérkező gázt nem mi kapjuk meg világpiaci áron, hanem beékelődik egy cég, ami a hasznát ráteszi és csak utána, már drágábban jut el hozzánk. Arról nem is beszélve, hogy Marika néni nem érti, hogy hogy lehet ez a cég offshore mikor vezetői magyarok. De úgy általában mi az az offshore? Ezek a fogalmak megfoghatatlanok neki, a tyúk viszont többnyire kézzel fogható.
human
@radios45: És ha Marika néninek azt hazudják, hogy Gyurcsány el akarja venni a tyúkját, akkor Gyurcsányt fogja szidni és nem azt aki miatt drágábban kapja a gázt.
miazavalami
@KERKA: Vizet forralni? Dehogy. van nekem bojlerom...:-)
ferii
soda,hogy a világsajtó még nem irt erről a hatalmas fogásról :)
bretagne
Bár csak ennyi baj lenne az országban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.