A NAV belső vizsgálata szerint minden rendben volt, így cáfolják, hogy mellőzték volna az amerikai érdekeltségű cégek bejelentését vagy túl keményen bántak volna velük – írja a napi.hu. Ugyanis az adóhivatal jelentése azt írja: az amerikai érdekeltségű cégek adóteljesítményüknek, működési kockázatuknak megfelelő – más adózókkal megegyező – adóhatósági bánásmódban részesülnek.

Az NAV jelentését a Nemzetgazdasági Minisztérium hozta nyilvánosságra. A 18 oldalas dokumentumról nem tudni, mikor készült pontosan, ugyanis az aláíró Vida Ildikó nevén kívül minden egyéb személyes adatot töröltek.

A NAV-vizsgálatának előzményei közt szerepelt, hogy a NAV vezetőjét, Vida Ildikót kitiltotta Amerika, mert érintett lehet korrupciós ügyekben. Emellett az is, hogy André Goodfriend korábbi amerikai ügyvivő szóbeli jegyzékben jelezte az adóhivatal működésével és egyes magyarországi korrupciós ügyekkel (pl. nemzeti dohányboltok) kapcsolatos véleményét. A NAV azért is rendelte el a vizsgálatot, mert a korábban felmerült sajtóinformációk miatt a szervezet külső megítélése negatív jelleget öltött.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát akkor mindenki megnyugodhat! Vida kivizsgálta hogy nem volt korrupt. Hurrrrrrááááá!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Majd megteszik a Lóvári Ildikót a Kolompár helyére miniszteri biztosnak. Biztos, hogy oda jó lesz.
mariaberta
Ártatlan bárányka!!! Miért is BÁNCSCSCSÁTOK?
gödörben
@Cicamama55: Miért? Oda kerülnek??? Nyíltan megy a lopás csalás nép tönkretétele.
nemsemmi
Banánköztársaság vagyunk!
Ahol a vezér engedélyével a bűnözö mond ítéletet a tettére.

...Mondjuk valószínűleg Vida csak végrehajtotta a vezér utasításait. Szép is lett volna ha valami rendellenességet talál. mehetett volna a barátságos szibériába.
bakegya
Mit vártatok,ez a vida nyanya is bandatag volt már a kollégiumi éveikben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.