Újabb 2,25 milliárd forintnyi társasági adó vándorolt Felcsútra, ahol újabb focipályákra, biztonsági rendszerre, buszra és traktorra költik a pénzeket – írja a Figyelő.

Két fűtött, nagyméretű pályáról van szó. A Figyelő mindezt a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak (FUNA) még decemberben az MLSZ-nek megküldött tervei alapján írja, amelyben összesen 3,11 milliárd forintnyi beruházásról írtak, amelyhez 2,25 milliárd társasági adó (TAO) támogatást kértek. Az MLSZ megítélte a támogatást az új beruházásokra.

A felcsúti alapítvány a két fűtött pálya mellett egy traktort és egy buszt is be kíván szerezni, bővíteni akarja a fociakadémiát, illetve a már felépült Pancho Aréna biztonsági rendszerét is fejlesztené.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Az lenne a legjobb, ha a falut eldózerolnák, a Mészáros és Orbán vityillók kivételével és oda is pályákat építenének! Elmebetegek gyülevész hordája!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@eszegfu: A magyar mindig is a múlton rinyált. sosem nézte a jövőt!
Pedig lassan kihalnak azok akik valóban emlékezhetnek arra az aranycsapatra. de még rinyálunk rajta vagy 50 évig, mert orbánc tuti tervez még ennyi évre... és ha ő nem is.. majd a trónörökös.
herczeg0210
Lassan már ez gödör ahol Árpád megállt, egy hatalmas "fedett sportlétesítmény" lesz! Nem kéne már leállítani ezt a nemzeti g@cit?
keresztapa
@köhögő bolha: Ez még mindég kevés, azaz szépség tapasz a zsinagóga felújításához garantált milliárdokhoz viszonyítva.
bundi
@keresztapa: bocsi kicsit lemaradtam...tehát a befizetett adóból...amiből lehetne kórházra oktatásra ipari fejlesztésekre költeni...a kedves vezetőd...akinek most a saját nyelveddel mosod a féknyomos szennyesét...csakafoci...felkiáltással a saját strómanja zsebébe tol milliárdokat csak ezzel az egy megrendeléssel...az szerinted helyes és üdvözlendő...mert ugye ezt hogy csak a focira...lehet költeni ezt a visszaosztott közpénzt ezt nem az unió tette kötelezővé...ez a saját találmánya...és most mennyinél is tart az a fociakadémia amit arra a telekre építenek, ami hivatalosan az orbáné? (még ha kölcsönadta pár évre akkor is az övé lesz minden, ha lejár az idő, amit ráépítettek...közpénzből...)
pármilliárdból valami wellnes akadémia...semmit sem érő végzettséggel...ahol fociakadémikus szakácsokat parasztokat felszolgálókat képeznek pár milliárdért aréna egy olyan faluba ahol az átlagos nézőszám nem érte eddig el a 1000 főt...ami fura a falu 1700 fős lakossága szempontjából...és most pár milliárdért megint focipálya...
ezt hogy magyarázod meg...?
bundi
@keresztapa: tehát kedves nemzeti keresztpapi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.