A Fidesz szerint a szocialisták hiába próbálnak kétségbeesetten menekülni a "második szocialista brókerbotrány" felelőssége elől, nem tudnak.

A kormánypárt ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy a szocialista Harangozó Tamás Áder János köztársasági elnök szerepét vetette fel a Buda-Cash érdekeltségi körébe tartozó bankcsoport létrejöttében azzal, hogy 2013-ban nem írta alá a takarékszövetkezeti törvényt, hanem visszaküldte azt a parlamentnek, ami időt teremtett egyes takarékszövetkezetek bankká alakulására.

A Fidesz azt írta: az MSZP korábban a takarékszövetkezeti rendszer átalakítása ellen volt, most meg az a baja,hogy miért nem írta alá gyorsabban az államfő az erről szóló törvényt. "Harangozó Tamás ahelyett, hogy fűt-fát összehord, inkább a Jókai utcában lévő MSZP-székház előtt kérjen bocsánatot azoktól a megkárosított ügyfelektől, akiknek a megtakarításait úgy tudta eltüntetni a Buda-Cash, hogy azt a szocialista kormányok mindvégéig hagyták, sőt a brókercég embereit ültették be a Gyurcsány-Bajnai-kormányba" – fogalmaztak.

A kormánypárt felvetette, hogy milyen küldetést teljesítettek ezek a brókerek a szocialisták idején és azt is firtatta, hogy hová tüntettek el százmilliárd forintot. "Kapott-e belőle a Gyurcsány- és a Bajnai-kampánycsapat? Mit tudott minderről a Bajnai-kormány kormánybiztosa, miniszteri kabinetfőnöke, aki korábban a brókercégnél dolgozott?" – kérdezte a Fidesz.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
@ilos: elvégre ugye itt vagy te is elvtárs,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Szerintem mind a kettő hibás...csak a fidesz szokás szerint másra mutogat mert SOHA SEMMIÉRT NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET!!!
ilos
De sok hülye hozzászólót sikerült ide toborozni :(
kakaósbögre
@ilos: elvégre ugye itt vagy te is elvtárs,
Linna
Jelentem, én is itt vagyok. Biztos, hogy nem volt Fideszes is benne? Még nincs vége...
petike
@rakoczi: De, sajnos benyalják ezt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.