A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) korábbi elnöke, Vetési Iván családi okok miatt nem pályázik újra a pozícióért. Helyére Kocsis Máté kerülhet, a VIII. kerület fideszes polgármestere – derül ki a szervezet honlapjáról.

Kocsis egyébként az FTC kézilabda szakosztályának elnökségi tagja is. Az MKSZ elnökválasztása április 17-én lesz, így akkor derül ki, hogy az egyelőre még csak jelölt Kocsis befutó lesz-e. Vetési maga is Kocsis Mátét javasolja az elnöki posztra:

A jelölő bizottság számára Kocsis Máté VIII. kerületi polgármestert javaslom jelöltnek az elnöki posztra, úgy vélem, jó elnöke lenne az MKSZ-nek. Jómagam, illetve az Elnökség tagjai úgy véljük és reméljük, tovább folytatódhat az a sikeres munka, amit elkezdtünk.

Nemrégiben a birkozó szövetségnél is tisztújítás zajlott, ahol Kocsis rezsibiztosságáról elhíresült párttársa, Németh Szilárd nyerte el az elnöki pozíciót. A politikus megválasztásának tisztaságát volt, aki vitatta, mivel Németh a nála birkózásban jóval tapasztaltabb volt olimpiai bajnokot és egyben korábbi elnököt, Hegedüs Csabát győzte le.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemjoezigy
Hurrá!
Megszállják a sportot is.
Most már a sportágak is fideszkdnp irányítása alá kerülnek. Nem elég a hírközlés?:-)
Ezek mindenhez értenek!!
Akkor ennek a két sportágnak is lőttek?
Mert a "Magyarország jobban teljesít" jelszó és a valóság viszonya ezt vetíti elő-re.
eszegfu
@pbalage: Különösen ezek a "kis szilveszteri biszbaszok" kellenek!
vonotok
Hát már csak ez hiányozna. Ezt a siker sportágat is szétfogják verni. Köszönjük Borkai Zsolt !!!
Fradigege
Kis állás halmozó. Móka mester. A kis huncut most nyújja' le az elnöki széket.
Juhász István
Fradi, MTK, birkózás, kézilabda...milyen sportágban lesznek még beejtőernyőztetve fidesznyik vezetők? Javasolom, az MLSZ vezére is cseréljen OV.-al legyen ő a honi labdarúgás felelős vezetője. Ahhoz még elképzelhető is, hogy valamennyire ÉRT IS...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.