Az Asia Center nem nagyon foglalkozik a vasárnapi boltstoppal, a törvényi előírásoknak megfelelő üzletek zavartalan működése érdekében változatlan nyitva tartással várja vásárlóit. A hét utolsó napján március 15. után is változatlan nyitvatartási renddel üzemel az Asia Center, a bevásárlóközpontban működő üzletek közül azok, amelyek megfelelnek a vasárnapi nyitva tartás előírásainak, maguk döntenek arról, hogy kinyitnak-e.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Gyűjtik a bevásárló parkolóiban a FIDESZ jelöltjének az aláírásokat. Megszólítja a mozgalmár a családdal érkező családfőt, aláírásukat kérve. Mire az: majd március 15-e után aláírom itt egy vasárnap, amikor jövünk vásárolni! Azzal otthagyta az értetlenül álló nem éppen nagy IQ-t birtokló Fidesz hívőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@lampa laz: Hát pedig nagyon arra indul a dolog, hogy akinek felmenői "nemesek" azok jól élnek és szabad nekik minden . Így csak kiteszik a kutyabőrt és mehet a tarolás.
micfild
@soljanka: hihihiiii .:-D mert ugye vityka megmondta... az a cél, hogy vasárnap senkit se lehessen dolgoztatni.
bár én már várom a törvényt, hogyan oldják meg a cbak nyitvatartását
lampa laz
@Mobil123: hát tudod ezeknek az új "nemeseknek" legfeljebb csak (tolvalj) szarkabőrük lehet.
papa.49
@soljanka: Tudod ilyenkor tudatosul az emberben mekkora barmok ezek!!!
Mobil123
@lampa laz: Én sem gondoltam hogy bármelyik is feltudna mutatni valóst .
Megy már így is a szar kavarása és lassan de biztosan majd csak belefullad mind.
nezelodo
"papa.49
@nezelodo: Pontosan..."

A kínai üzletek egy részére eleve legalább két működtető társaság kért korábban működési engedélyt, nyilván családtagok ahogy a fidesz most kívánja.
Ha egy ellenőrzésnél ideiglenes bezárásra ítéltetett a bolt, leakasztotta a falról a működési engedélyt a tulaj, felrakta a be nem tiltott ugyanerre az üzletre váltott működési engedélyét, kicserélte a pénztárgépet a be nem tiltott cégnek regisztrálva, és aznapi dátumot írtak az előre, ugyanazon dolgozókkal de a tartalék céggel kötött munkaszerződéseikre, és öt perc múlva ment tovább a biznisz.
Természetesen ennek ellenére nem ezeket bírságolják hülyére, hanem az egy- kétszemélyes, a családjuk mindennapi betevőjéért küszködő kisembereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.