A Manchester Unitednél és a Real Madridnál is kiderült, kisvasút nélkül nem lehet sikeres focicsapatot építeni – mondta cinikusan Lukács Zoltán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az MSZP elnökhelyettese, aki hangsúlyozta, hogy a légimentők könyörögnek a forrásokért, mert elavultak a műszereik, miközben 600 millió forintot költenek a felcsúti kisvasútra.

Lukács elmondta: már csak autópályát kéne Felcsútra építeni, mert a kisvasút miatt annyi látogató lesz, hogy nem bírja majd az infrastruktúra. Hozzátette: azért lett kiemelt projekt a kisvasút, mert így a kormány dönti el, kinek adják a pénzt. Mindenképpen szükség van a kisvasútra, mert egy-egy meccsre nagyjából 170 néző megy ki a több ezres stadionba – magyarázta.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mégiscsak Felcsút lesz Mo. fővárosa.De akkor miért akar OV.a várba költözni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
Itt valami bűzlik... Ja, már tudom! Crisztiano Ronaldo, csakis azért OLYAN FOCISTA, AMILYEN...mert van kisvasútjuk. Igy már értem...
Hellcat
Kíváncsi leszek 50-60 év múlva lesznek e fotók a lepukkant vasútról meg a leamortizált stadionról mint egy "megalomán barom agymenésének maradványai"
kukac50
Orbán a sportot szereti és támogatja,építsen bicikli utat,és menjen biciklivel Felcsútra ez a a dolgozó "kisember"!
Feraj49
@Toby: 19,42-re: Lehet,de szerintem a várbörtönt is most alakítják át luxus edzőteremmé. .Hol van már a "régi" Táncsics cella ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.