„Melyik városban lakik a legtöbb magyar Budapesten kívül? A meglepő válasz: London” – vezette fel anyagát az Euronews hírportál, amely a „magyar exodusról” készített közel 10 perces riportot. Akik megszólaltak a filmben jobban érzik magukat kint, mint itthon és nem valószínű, hogy hazaköltözzenek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Az utóbbi években emelkedett meg, katasztrofális mértékben, a kivándorlók száma.
Egy lehetőség , hogy Orbán Viktor és csapata direkt erre játszik. Ezért nem tesz érdemi lépéseket a fiatalok és már a középkorúak itthon marasztalása érdekében. Valamilyen homályos érdekcsoport utasítására.
Ám az is elképzelhető és valószínűbb, hogy egyszerűen képtelenek a helyzet kezelésére. Ebben az esetben, vonják le a következtetést és távozzanak, adják át a helyet azoknak akik felkészültebbek és tisztességesebbek. Ezt a nyilvánosságra került disznóságaik is indokolnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.