Tóth Gergely az MTVA állandó szakértője. Eddigi titulusa a híradóban az volt: vezető elemző, Buda-Cash brókerház. A nemrég kipattant brókerbotrány miatt viszont úgy tűnik, ez vállalhatatlan lett - szúrta ki az Index.

Így bár az elemző továbbra is a híradó szakértője maradt, a titulusa változott: Tóth Gergely most már docens a Wekerle Sándor Főiskolán. Tóth egyébként a tegnapi híradóban is nyilatkozott, még pedig arról, hogy a magyar külkereskedelem várhatóan idén is tovább bővül.

Az MTVA átcímkézte szakértőjét a Buda-Cash-botrány miatt

Az MTVA átcímkézte szakértőjét a Buda-Cash-botrány miatt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Akkor most már Ő kivétel lett pedig sokan az Ő elemzésére vehettek részvényeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Akkor most már Ő kivétel lett pedig sokan az Ő elemzésére vehettek részvényeket.
sokanvagyunk
Én is elemeztem... - zsinórban 3 bank -, a hasitasi tartja még magát legtovább :)
pbalage
inkáb dokens. dokotor Smiptál ajánlássával.
ilos
Hervasztó ez a sok humortalan, gyerekes, blőd bejegyzés, amit itt lehet olvasni. De egymást látom nagyra értékelitek. A témához csak annyit, hogy nem az elemzések miatt ment tönkre a BudaCash! És mi a baj abban, hogy most munkahelyet változtatott?
Dr. Felipe
Hát szép lassan kiderül hogy egy kurva nagy fideSS brókerbotránnyal állunk szemben ezért próbálják meg a patkányok kétségbeesve áttolni a szart az ellenzékre de az igazság rövidesen kiderül.
Az már kiderült hogy 2013 ban a fideSS engedélyével alakultak át bankká.
Dr. Felipe
TG vezető elemző és vezető tolvaj, csak ezt túl hosszú lett volna kiírni.
Knapp75
@ilos: Akkor minek olvasod? Munkaköri kötelesség?! ;)

Egyébként Tóth még februárban is mint BudaCash elemzője szerepelt, nem változtatott ő munkahelyet, csak "átfeliratozták".

Érdekes, hogy a Tesco buszok "bújtatott reklámnak" számítanak, de mikor rendszeresen a csőd felé tartó BudaCash kap ingyen reklámot, annak nincs felelőse...
Lényegében a köztévé segített építeni a BudaCash brand-et az elmúlt években.
Erről is a mocskos Gyurcsány tehet persze.
gyurma
@ilos: Nem váltott munkahelyet, mert együtt csinálta a kettőt! Csak mivel az MTVA-nak kellemetlen lett a dolog, most már más szerepkörben tolja a pasit. Egy banki, egy bróker szakértőnek jobban hisznek pénzügy tekintetében, mint egy főiskolai docensnek. Ja, hogy közben kicsit sikkasztottak annál a cégnél, ahol az elemző dolgozott? Semmi gond, most már nem azt írjuk ki...
Hellcat
@ilos: De most tényleg, ha nem tetszik akkor minek jársz ide? Ott a Viktor facebookja, ott találnál kedvedre kommenteket...bár egyre többet lehet belebotlani ott is hasonló kommentekbe mint itt.
keresztapa
Ha azokat az első kézből származó információkat ismernék, AMI A BRÓKER tevékenységét illeti bizonyosan nem írnának a fórumozók valótlanságokat ami a
a játékot osztja győztes és vesztes részvételre, a befektetők vesztesek, a brókert alkalmazók a győztesek! Hogy ezt minek titulálják Brókerháznak vagy Banknak az teljesen közömbös. A tevékenység a lényeg!
ilos
@Hellcat: Na, látod? Ilyen ez a net, surfözik az ember ide-oda. Ugye lehet más a véleményem, mint itt a többségnek?
ilos
@gyurma: Szerintem Te is tudod, hogy biztosan nem az elemzők sikkasztottak 100 milliárdot, ahhoz nagyobb beosztás kell. És ha megszűnik egy cég, akkor már nem dolgozhat ott, nem írhatják ki, nem? Ez is csak kekeckedés, de soha nagyobb hibát ne találjatok!
Hellcat
@ilos: Lehet más a véleményed...a fideszes senkiházikat meg úgy védd, hogy a te kezed is szaros lesz ha próbálod kimosdatni őket.
ilos
@Hellcat: Az még nem mosdatás, ha nem csak a negatívumokat látom, hanem a sikereket is. Neked is ezt kellene tenned, jobb lenne a közérzeted.
hetöndöe
@ilos: Szerecsenymosdatásra használjon Jacobs A'romafürdetőt!:-)))
Hellcat
@ilos: Majd szólj ha látsz pozitívumot...én mostanában nagyon ritkán futok bele.
ilos
@Hellcat: Már az is valami, ha ritkán észreveszed. :) Jobban kell nézni és látni fogsz. De komolyan, nem csak az M1 számol be a gazdasági és politikai sikerekről, elég lenne a kevésbé ellenérdekelt médiát is hallgatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.