Tizenegy újabb jelöltet vettek nyilvántartásba, ezzel tizenhatra nőtt az áprilisi tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választáson indulók száma. A hétfői leadási határidőig még módosulhat ez a szám – közölte a Tapolca jegyzője pénteken.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
Ugyanaz mint áprilisban...megjelennek at apró névtelen pártocskák...emberek...szétforgácsolva elbizonytalanítva mindenkit...
Ez az új módszer?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bundi: IGEN! Ez az uj modszer, hiszen megmondta a csuti orias, hogy valtoztatni kell a strategian, es mivel uj hiveket nem tud szerezni a partjanak , lefizet senki nimandokat, nemletezo kis klikkek kepviseloit, hogy induljanak a valasztason. Ugy gusztustalan a pali, ahogy van...
karma1
@human: Igen, ez a betegsegenek is az egyik szimptomaja,...:o)))
human
@karma1: Ha azt a rengeteg energiát, amit a hatalommegtartásra, lenyúlásokra pazarolt az ország felvirágoztatására fordította volna, akkor most nehezen lehetne kritizálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.